Svarcēlājs Artūrs Plēsnieks apņēmis sievu (6)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com

14. septembris bija īpaša un priecīga diena svarcēlājam, 4. labākajam Latvijas olimpietim Artūram Plēsniekam (20), jo tajā datumā par Artūra sievu oficiāli kļuva viņa mīļotā Beatrise. Dzīvesstila portālam «Sejas» Artūrs atklāj, kur notikusi ceremonija, cik ilgi pāris svinējis kāzas un kad plāno doties medusmēnesī.

Svinīgā ceremonija norisinājusies Saldus Sv. Jāņa evaņģēliski luteriskajā baznīcā, Artūrs stāsta: «Kāzas notika evaņģēliskajā baznīcā un svinējām divas dienas. Es gan šo notikumu turēju tā mazliet tālāk no visiem, jo negribas to pārāk publicēt.»

Artūrs un Beatrise neplāno drīzumā baudīt medusmēnesi,

jo svarcēlājam jāgatavojas čempionātam. «Pagaidām nekur neplānojam braukt. Man jātrenējas un jābūt labā formā, jo jau nākamā gada aprīlī jādodas uz Eiropas Čempionāta. Kad tas viss norims, varbūt pēc čempionāta, tad varētu kaut kur doties,» skaidro sportists.

Jaunlaulātie 9. septembrī atzīmēja 5 gadu ilgu draudzību, taču ne visu laiku bijuši romantiskās attiecībās: «Pirmos gadus bijām tikai draugi, taču ar laiku kļuvām tuvāki.»

Pēc ceremonijas Beatrise pieņēma jaunā vīra uzvārdu un tagad dēvējama par Plēsnieces kundzi.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu