Mailija Sairusa un Liams Hemsvorts plāno trīs kāzas (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Amerikāņu popzvaigzne Mailija Sairusa un austrāliešu aktieris Liams Hemsvorts plāno trīs laulību ceremonijas, atklājis dziedātājas tēvs Billijs Rejs Sairuss.

19 gadus vecā Sairusa un 22 gadus vecais Hemsvorts saderinājās jūnijā. Pašlaik pāris gatavojas kāzām, un Sairusas tēvs nevar sagaidīt, kad varēs savu meitu vest pie altāra.

«Viņiem būs trīs ceremonijas,» sacīja dziedātājas tēvs.

Kantrimūzikas dziedātājs Sairess atzina, ka futbola komandas «Indianapolis Colts» trenera Čaka Pagano vārdi esot likuši saprast, cik ļoti viņš gaida meitas kāzas.

«Puslaikā viņš pateica savai komandai, ka vēloties vēl vienu Superkausa balvu un vest pie altāra abas savas meitas,» Sairuss atstāstīja žurnālam «Us Weekly». «Mani saviļņoja tas, ka, cīnoties ar leikēmiju, viņš vēlējās izdarīt tieši šīs lietas. Tāpēc es uzreiz uzrakstīju Mailijai īsziņu, kurā bija teikts: »Es gribu, lai tu zinātu - tiklīdz esi gatava, es ar vislielāko lepnumu vedīšu tevi pie altāra.«»

«Viņa atbildēja ar »Tēti!« un diviem smaidiņiem! Tas mani aizkustināja,» viņš atceras.

Hita «Can't Be Tamed» izpildītājas tēvs arī jokoja, ka atļauju precēt savu meitu Liamam Hemsvortam esot iemainījis pret lomu filmas «Thor» («Tors») zvaigznes Krisa Hemsvorta jaunākajā filmā.

«Liams lūdza manas meitas roku, un es piekritu ar nosacījumu, ka varēšu filmēties viņa brāļa jaunākajā filmā,» teica Sairuss. «Taču tagad viņi izlēmuši svinēt veselas trīs ceremonijas, tāpēc es gribu vienu filmu ar Krisu, pēc tam Liama filmas [»The Hunger Games« (»Bada spēles«)] turpinājumu. Viņiem būs trīs kāzas, bet man - trīs filmas,» viņš uzjautrinājās.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu