Vai Diānai Pīrāgs jauns sirdsāķītis? (15)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Diānas Pīrāgs privātais arhīvs

Dziedātāja Diāna Pīrāgs saviem faniem gatavo iespaidīgu pārsteigumu. «Tā būs īsta bumba,» sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» atzīst Diāna. Pagājušajā nedēļā Diāna ar kādu kungu apmeklēja Rīgas modes nedēļas ietvaros notiekošo modes mākslinieces Katjas Šehurinas nākamā gada pavasara un vasaras tērpu kolekcijas skati. Pagaidām par savu pavadoni dziedātāja noslēpumaini klusē, vien atklāj, ka ar šo vīrieti būs saistīta viņas karjera.

Diāna Pīrāgs šobrīd gatavojas lielam notikumam, kas saistīts ar viņas profesionālo darbību – skatuvi. «Tas ir ļoti nopietni,» viņa lakoniski piebilst.

Dziedātāja, runājot par savu nākotni un karjeru, min arī Maskavu, Latviju un Eirovīzijas dziesmu konkursu. «Plāni ir lieli, bet par tiem izziņošu pēc pāris nedēļām,» nosaka dziedātāja. Arī pavadonis, ar kuru Diāna ieradās uz Rīgas modes nedēļu, spēlēšot lielu lomu viņas profesionālajā izaugsmē.

Pagājušajā nedēļā Diāna pieņēma jaunu izaicinājumu un nolēma ļauties pārvērtībām, ko, viesojoties Rīgā, veica pasaulē slavenais itāļu frizieris Alekss de Stefano (Alex de Stefano). Viņš patīkami pārsteidza pašmāju modes dāmas ar jaunu frizūru veidošanu un interesantu šovu. Diāna atzīst, ka sākotnēji gan bažījusies par pārvērtībām, bet frizieris viņu iedrošinājis.

Diāna ir apmierināta ar rezultātu – matu garums sniedzas līdz pleciem un izveidots arī ponijs jeb «čolka». Turklāt vērienīgo projektu, kurš, pēc dziedātājas teiktā, būs īsta bumba, nu paspilgtinās arī Diānas jaunais matu griezums. Dziedātāja par vizuālajām pārvērtībām teic: «Cilvēkam ik pa reizei ir jāmaina imidžs. Tas ir aktuāli.»

Komentāri (15)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu