Aicina uz eksotisku Ziemassvētku labdarības tirdziņu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Šā gada 1.decembrī aicina apmeklēt eksotisku Ziemassvētku labdarības tirdziņu un iegūt spilgtas emocijas, apmeklējot 26 vēstniecību Latvijā sagatavotos dāvanu stendus, baudot dažādu valstu nacionālās virtuves un piedaloties aizraujošā izsolē.

Tirdziņš ir lieliska iespēja jau laikus iegādāties jūsu mīļajiem neparastas un pārsteidzošas veltes - gan ēdienus un rotaslietas, gan svešzemēm tipiskas

Ziemassvētku dāvanas, piemēram, no Korejas vai Indonēzijas.

Rīgas Starptautiskā sieviešu kluba prezidente Marina Fricke piebilst: «Ziemassvētku labdarības tirdziņa organizēšana sniedz mums lielu prieku! Atnāciet un pārliecinieties paši par tirdziņa dāvanu dažādībām un izsoles piedāvājumu. Iegādājoties dāvanu tirdziņā kādam sev tuvam cilvēkam, jūs ne tikai palīdzēsiet daudzajām Latvijas labdarības organizācijām, bet arī pārsteigsit savus tuviniekus, ļaujot tiem domās aizceļot uz savu sapņu zemi.»

Gardēžus priecēs pasaules kulinārijas gardumi, kurus nobaudīt un iegādāties varēs ārvalstu vēstniecību stendos. Īpašu kulināro baudījumu sagādās «Vincenta» pavārmākslas meistars Mārtiņš Rītiņš, restorāni «Indian Raja» un «Spicy Affair».

Bērnus

sagaidīs Ziemassvētku vecītis, īpašs pārsteigums būs iespēja satikt «Rīgas Dinamo» komandas spēlētājus

un kopīgi nofotografēties.

Labdarības tirdziņu jau 16. reizi organizē Rīgas Starptautiskais sieviešu klubs

Rīgas Starptautiskais sieviešu klubs ir nevalstiska organizācija, kas dibināta 1992. gadā. Pašlaik klubā darbojas 110 sievietes no 32 valstīm, kas aktīvi iesaistās Latvijas kultūras izzināšanā un dažādu labdarības projektu īstenošanā. Visi ienākumi no izsoles un pārdotās produkcijas tiks ziedoti Latvijas labdarības organizācijām. Pagājušajā gadā tirdziņa laikā tika savākti vairāk nekā 22 000 latu, kas ļāva atbalstīt trūcīgās ģimenes, jaunās māmiņas, vecāka gadagājuma cilvēkus un no vardarbības cietušus cilvēkus gan Rīgā, gan Latvijas novados. Līdzekļi tika ziedoti dienas aprūpes centram Namiņš, resursu centram Marta, Latvijas SOS bērnu ciematiem, Vītola fondam, Teikas un Irlavas bērnu namiem un vēl daudziem citiem.

Tirdziņa norises vieta un laiks: 1.decembrī plkst. 11:00 - 16:00 Rīgas Domes telpās, Rātslaukumā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu