Skudriņa «Gandrīz ideālās vakariņas» padara neaizmirstamas (71)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3 publicitātes foto

Šīs nedēļas TV šova «Gandrīz ideālas vakariņas» dalībnieki – autosportists Haralds Šlēgelmilhs, acu ārsts Fēlikss Lūkins, mūziķis Jānis Jubalts un modele Ilze Pūga – šovakar ciemojās pie pasākumu organizatores Gundegas Skudriņas. Gundega sarūpēja viesiem neaizmirstamu vakaru ar iespaidīgu šovu un ieguva visaugstāko vērtējumu, laimējot ceļojumu uz Stokholmu.

Raidījuma «Dziedošās ģimenes» žūrijas pārstāve Gundega Skudriņa dzīvesstila portālam «Sejas» atklāj, ka iepriekš trīs reizes atteikusies no dalības šovā «Gandrīz ideālas vakariņas»: «Es skatījos, kāda kompānija, – man nav vienalga, kādus cilvēkus laist savās mājās. Un tad man zvanīja jau ceturto reizi.

Trīs lietas – labas lietas, tad nu ceturtajā piedalījos.»

Gundega ir ļoti apmierināta ar to, ko piedzīvojusi raidījuma gaitā: «Bija ļoti jauki. Visa nedēļa bija bezgala sirsnīga, lai gan ļoti noslogota. Kompānija bija vienkārši lieliska, mēs visi esam līdzīgi domājoši cilvēki, labsirdīgi, jauki, un visi bija tieši tādi, kādi viņi ir - dabīgi. Mums nebija svarīgs tas ēdiens, bet drīzāk viss piedzīvotais. Mēs kā mazi bērni visu izbaudījām.»

Skudriņai nav sava favorīta, jo visi vakari likušies fantastiski, tomēr viņa atklāj, ka emocionāli spilgts iespaids palicis atmiņā, kad viņa braukusi autosportista Haralda Šlēgelmilha mašīnā: «Tas droši vien tāpēc, ka agrāk esmu iekļuvusi avārijā un bija bail. Emocionāli tas bija ļoti spilgti.» Kopumā Gundega nenožēlo, ka ir piedalījusies šovā, un teic: «Esmu ļoti priecīga!»

Pati Gundega sarūpēja viesiem uzkodu «Meža gaļiņas virums (Veltījums Ilzītei)«, pamatēdienu »Atspulgs spogulī jeb mani ģimenes godi (Veltījums Jānim)« un desertā ciemiņi mielojās ar »Saldā nakts melodija (Veltījums Fēliksam)». Maltītes gatavošanas laikā arī Gundegas kaķis pamanījās pamieloties un noķēra peli, turpat Skudriņas mājā. Labi, ka vīrs Gundars steidza palīgā un peli aiznesa prom.

Interesanti, ka Gundega devās viesus sagaidīt ar traktoru un visus aicināja tajā arī apsēsties, lai nobaudītu grādīgo dzērienu. Vēlāk Skudriņa traktorā veda viesus uz vakariņām paredzēto vietu. Pie Gundegas mājas ciemiņus sagaidīja «Skudriņu cilts» un tās dalībnieki mācīja viesiem rituāla dejas. Gundega Skudriņa bija sarūpējusi ne vienu vien aktivitāti, vakara gaitā dalībnieki uzspēja arī sarūpēt skaistus attēlus savu profesiju tematikā. Tāpat Skudriņa bija sarūpējusi, lai deserta laikā, ciemiņi varētu baudīt dzīvo mūziku.

Komentāri (71)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu