Ko Ilze Ķuzule-Skrastiņa lūgs Ziemassvētku vecītim? (31)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Līdz ar Džeimsa Bonda franšīzes jaunākās daļas «Operācija Skyfall» nonākšanu uz lielajiem ekrāniem «Swarovski» arī Rīgā prezentēja jauno Džeimsa Bonda rotu kolekciju, ko, iedvesmojoties no filmas, radījis viens no mūsdienu spilgtākajiem rotu dizaineriem Stefans Vebsters. Mirdzošās rotas pašmāju burziņā demonstrēja Dailes teātra aktieri – Ilze Ķuzule-Skrastiņa un Intars Rešetins.

Galvaspilsētas modes gardēži bija pulcējušies uz jauno Džeimsa Bonda rotu kolekcijas prezentāciju tirdzniecības centrā «Spice». Iepazīstināt ar jauno kolekciju visus modīgos bija aicināti aktieri Ilze Ķuzule-Skrastiņa un Intars Rešetins.

Viņš sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» atzina, ka, tikai vadot šo pasākumu, uzzinājis, ka «Swarovski» un «Džeimsa Bonda» zīmolu sadarbība ilgst jau 35 gadus. «Ja mēs sekotu līdzi, kurā kadrā kura rota tiek izmantota? Es parasti filmās nepievēršu aksesuāriem vērību, bet meitenēm jau patīk skatīties uz frizūrām, kurpēm un rotām. Man būtiskākais, kas starp cilvēkiem notiek,» nosaka aktieris.

Dailes teātra aktieris Intars Rešetins demonstrē jaunās Džeimsa Bonda kolekcijas izsmalcinātās «Swarovski» rotas
Dailes teātra aktieris Intars Rešetins demonstrē jaunās Džeimsa Bonda kolekcijas izsmalcinātās «Swarovski» rotas Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Intars atzina, ka ikdienā rotāties viņam neatliek laika. «Esot uz skatuves teātrī un filmējoties, rotāties nav nepieciešams, jo katra loma ir specifiska ar savu grimu un aksesuāriem,» piebilst aktieris. Savulaik Intars rotājies ar auskariem, bet nu tas laiks jau aiz muguras. Ar humora pieskaņu aktieris pajoko par saviem aksesuāriem: «Rokaspulkstenis ir ikdienišķa nepieciešamība. Tā kā esmu apgredzenots, tad laulības gredzenu valkāju ikdienā, jo nesu atbildību valsts un likuma priekšā.»

Pievilcīgā aktrise Ilze Ķuzule-Skrastiņa divu elegantu kungu - diriģenta Inta Teterovska un aktiera Intara Rešetina kompānijā
Pievilcīgā aktrise Ilze Ķuzule-Skrastiņa divu elegantu kungu - diriģenta Inta Teterovska un aktiera Intara Rešetina kompānijā Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Savukārt Ilze Ķuzule-Skrastiņa atzina, ka rotāties viņai patīk, tikai reti izdodas greznoties. No pašas demonstrētās jaunās rotu kolekcijas Ilzei iepaticies mirdzošs gredzens, kas tiek likts uz diviem pirkstiem. Aktrise atzina: tā kā tuvojas gada nogale un Ziemassvētki, tad viņa noteikti savu karstāko vēlēšanos uzrakstīs vēstulē Ziemassvētku vecītim. «Tad lai nu vecītis pats atnāk un izdomā, ko dāvināt,» smejas Ilze.

Komentāri (31)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu