Džonijs Deps raksta dzeju Amberai Hērdai (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix Sweden

Vasarā vairumu cilvēku pārsteidza šokējoša ziņa, ka aktieris Džonijs Deps ir izšķīries no savas mīļotās Vanesas Paradī pēc 14 gadu ilgām attiecībām. Šķiršanās iemesls bija Depa lielā aizraušanās ar jauno aktrisi Amberu Hērdu. Tomēr Ambera nolēma, ka abu attiecības nevar pastāvēt, bet Deps nav pieradis tik viegli atkāpties, tādēļ cīnījies, lai iekarotu viņas sirdi.

Kā ziņots, Džonijs Deps skaistajai Amberai katru dienu sūtījis paša rakstītus dzejoļus un rožu pušķi.

Pēc uzmācīgajiem simpātiju apliecinājumiem jaunā aktrise piekritusi ar Depu pavadīt dažas dienas viņa privātajā salā.

Aktieri Ambera Hērda un Džonijs Deps, filmējoties filmā "Ruma Dienasgrāmata"
Aktieri Ambera Hērda un Džonijs Deps, filmējoties filmā "Ruma Dienasgrāmata" Foto: SCANPIX SWEDEN

«Lai gan starp Džoniju un Amberu pastāv jūtu ķīmija, viņa nolēma, ka abiem labāk būs kādu laiku pavadīt vienatnē, jo abi nesen izšķīrušies no ilglaicīgām attiecībām. Bet Džonijs nebija gatavs padoties. Viņš ļoti ilgojās pēc Amberas. Viņi ļoti mīl literatūru, tādēļ veids, kā viņš bija nolēmis viņu atgūt, ļoti labi iedarbojās. Viņi atkal kļuva par pāri, kad pirms pāris nedēļām devās uz Bahamu salām romantiskā atpūtā. Džonijs nav pieradis pie neveiksmēm un apsolīja, ka nepalaidīs garām tādu sievieti kā Ambera – skaistu un gudru,» vēsta «Popcornnews» informācijas avots.

Runā, ka pēc romantiskā ceļojuma, Hērda arvien biežāk pavada laiku Džonija mājā, tomēr joprojām nesteidzas ar nopietnu attiecību uzsākšanu.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu