Apzagta Eimijas Vainhausas māja (4)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Reuters/ScanPix

No mirušās dziedātājas Eimijas Vainhausas mājokļa nozagtas divas kleitas, kuras šogad bija paredzēts izsolīt un iegūtos līdzekļus ziedot Vainhausas vārdā nosauktajam labdarības fondam.

No mājas paņemta minikleita ar enkuru rakstu, ko Vainhausa valkāja savā kāzu dienā 2006.gadā, kā arī zīmola «Moschino» kleita, ko dziedātāja reiz valkāja uzstājoties.

Kleitu kopējā vērtība aplēsta ap 208 tūkstošiem dolāru (113 tūkstošiem latu). Šogad tās bija paredzēts izsolīt Ņujorkā un iegūto naudu ziedot dziedātājas tēva dibinātajam Eimijas Vainhausas fondam, kura mērķis ir palīdzēt «grūtībās nonākušiem jauniešiem, sevišķi tādiem, kas cieš no dažādām slimībām, finansiālām problēmām un atkarības».

Dziedātājas tēvs Mičs Vainhauss atzīst, ka zādzība viņu satriekusi. «Pretīgi, ka kāds varētu zagt kaut ko, kam piemīt tik liela sentimentālā vērtība,» viņš teica intervijā britu laikrakstam «The Sun».

Vainhauss pieļauj, ka no mājokļa varētu būt pazudušas arī citas lietas. «Māja Kamdenā tiek pārdota, tāpēc visas viņas mantas ir marķētas, numurētas un reģistrētas,» viņš pastāstīja. «Taču starpā bija apmēram divas dienas, kuru laikā kleitas varēja nozagt.»

«Mantu šķirošanā bija iesaistīti pavisam nedaudzi cilvēki. Mēs pārbaudām visu pārējo, lai redzētu, vai nav pazudis vēl kaut kas. Mēs nesaprotam, kāpēc nav paņemti arī daži slavenāko modes namu darinājumi. Viņai bija pāris »Dolce&Gabbana« kleitu, kas vērtas veselu bagātību. Viņas kāzu kleita bija tikai neliels kokvilnas gabaliņš, par ko nevienā veikalā neprasītu vairāk par simt mārciņām. Tas, kurš nozaga tieši tās divas kleitas, zināja, ka tām piemīt īpaša vērtība,» viņš norādīja.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu