Teilorei Sviftai desmitgades veiksmīgākais albums (4)

LETA/REUTERS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Dziedātājas Teilores Sviftas jaunākais albums «Red» pirmajā pārdošanas nedēļā izrādījies pēdējās desmitgades veiksmīgākais ieraksts ASV.

Saskaņā ar kompānijas «Nielsen SoundScan» datiem pirmajā nedēļā pēc iznākšanas ASV pārdoti 1,2 miljoni «Red» eksemplāru.

Turklāt 22 gadus vecā Svifta ir pirmā sieviete, kuras divi albumi pirmajā nedēļā nopirkti vairāk nekā miljons eksemplāros. Nedēļas laikā pēc mūziķes iepriekšējā albuma «Speak Now» iznākšanas tika pārdots mazliet vairāk nekā viens miljons eksemplāru.

«Red» ir Sviftas trešais albums. 2008.gadā iznāca viņas debijas ieraksts «Fearless», bet 2010.gadā tika laists klajā albums «Speak Now».

«Viņa ir ļoti gudra dziesmu sacerētāja, un viņas mūzika ir tik universāla, ka uzrunā ne tikai jaunas sievietes, bet arī katru, kas meklē mīlestību un kādreiz ir dziedējis salauztu sirdi,» teica žurnāla «Billboard» pārstāvis Bils Verde.

Pēdējais albums, kas pārdots straujāk nekā Sviftas jaunākais veikums, ir repera Eminema 2002.gada ieraksts «The Eminem Show». Pirmajā nedēļā pēc iznākšanas tika pārdoti 1,3 miljoni albuma eksemplāru.

Teilores Sviftas dziesma «Red»:

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu