Šiks un glamūrs Rīgas modes nedēļas atklāšanā! Slavenības izrāda jaunās štātes (44)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv

Ar latviešu modes dizaineru Jāņa Šnē un Ingrīdas Zaberes, kā arī kaimiņvalsts Igaunijas dizaineres Trīnas Pungits nākamā pavasara un vasaras tērpu kolekcijām un īstu asiņainu steiku, kas bija izvietots uz mēles, pa kuru defilēja modeļi, iepirkšanās centrā «Sky&More» tika atklāta Rīgas modes nedēļas rudens sesija. Uz modes nedēļu sabiedrībā populāras modes dāmas un kungi ieradās saposušies ar savas garderobes jaunākajiem šedevriem.

Rīgas modes nedēļas galvaspilsētas saviesīgo notikumu klāstā ir īpašas, jo iepazīt jaunākās modes tendences, kā arī aplūkot pašmāju dizaineru veikumu ierodas sabiedrībā populāri ļaudis – uzņēmēji, politiķi un šovbiznesa darboņi.

Arī šoreiz Rīgas modes nedēļas rudens sesijas atklāšanu kuplā skaitā apmeklēja modīgākie galvaspilsētas iedzīvotāji.

Bogdana Kondrašina
Bogdana Kondrašina Foto: Sejas.lv

Erotisko bilžu meistara Sergeja Kondrašina sieva Bogdana Kondrašina modes nedēļas atklāšanas pasākumā ieradās greznā vakarkleitā un izpelnījās klātesošo komplimentus par eleganto tērpu. Sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» Bogdana pastāstīja, ka viņas žilbinošais tērps ir no modes mākslinieces Annas Led jaunākās kolekcijas. «Tā ir ļoti sievišķīga kleita. Kad Anna man parādīja šo kleitu, es tajā iemīlējos no pirmā acu skatiena. Kleitas mugurpusē ir tāds izgriezums! Turklāt šādas krāsas tērpus es reti izvēlos, bet, uzvelkot kleitu, sapratu, ka man piestāv šie toņi. Kleita ir šūta no dažādu krāsu audumiem, kas ir lavandas, rozes un ceriņu krāsu salikums,» atklāj Bogdana. Pie elegantās kleitas viņa pieskaņojusi rokassomiņu, ko iegādājusies interneta veikalā «eBay».

Kristīne Lindenblate
Kristīne Lindenblate Foto: Sejas.lv

Rīgas domes izglītības, kultūras un sporta departamenta audita un revīzijas nodaļas iekšējā auditore Kristīne Lindenblate bija izvēlējusies šiku tērpu. «Pūkainā cepure jau vairākus gadus ir populārs modes aksesuārs. Polārlapsas cepuri iegādājos tepat – mīļajā Rīgā. Man vairs nav tas vecums, lai es valkātu sintētiku! Šaurās bikses, zīmola «Baldinini» zābakus un somiņu «Baci & Abbracci», kas nozīmē «skūpsti un apskāvieni», iegādājos Itālijā, bet T-krekls ir dāvana no mammas, ko viņa pārveda no ceļojuma pa Filipīnām,» Kristīne atklāj sava tērpa izvēli.

Natālija Tumševica
Natālija Tumševica Foto: Sejas.lv

Dziedātāja Natālija Tumševica savu stilu raksturoja kā roka glamūru (rock glamour). «Kleita ir no kāda jauna angļu tērpu dizainera jaunākās kolekcijas. Pagājušajā nedēļā biju Maskavā, kur papildināju garderobi «fashion butikā», arī šo vakarkleitu tur iegādājos,» atklāj Natālija. Drēgnajā rudens vakarā dziedātāja sildījās melnā «Dolce & Gabbana» ādas jakā. Savukārt savu vizuālo tēlu Natālija papildināja ar «Chanel» klača (klatch) somiņu.

Elita Drāke
Elita Drāke Foto: Sejas.lv

Uzņēmēja, aģentūras «Mrs. Latvia» līdzdibinātāja un veselīga dzīvesveida speciāliste Elita Drāke atklāj, ka savu tērpu izvēlējusies, lai tas atbilstu jaunākajām modes tendencēm un būtu piemērots Rīgas modes nedēļai. «Kleitu pavisam nesen iegādājos ārzemēs, kad papildināju savu šā rudens un ziemas garderobi. Šobrīd modē ir sarkanie toņi un leoparda printi, un manā kleitā šis salikums ir apvienots,» atklāj Elita. Pie pikantās kleitas Elita izvēlējusies garus klasiska stila zābakus.

Linda Leen
Linda Leen Foto: Sejas.lv

Dziedātāja Linda Leen uz modes skati bija sapucējusies britu apģērbu zīmola «Ted Baker» kleitā. «Man svarīgi, šādus pasākumus apmeklējot, lai neesmu saģērbusies tik ekspresīvi kā uz skatuves, bet lai arī nav ikdienas apģērbs. Salīdzinoši vienkārši,» noteica Linda.

Miljonāre Irēna Pulkinena ar draugu Oskaru Barševski
Miljonāre Irēna Pulkinena ar draugu Oskaru Barševski Foto: Sejas.lv

Miljonāre Irēna Pulkinena nupat atgriezusies no Helsinkiem, kur arī papildinājusi ar jauniem un elegantiem tērpiem savu rudens garderobi. «Šoreiz izvēlējos brīvā stila apģērbu,» piebilst Irēna. Tā kā miljonāre neslēpj, ka viņai nepatīk Latvijas drēgnie laika apstākļi, jo viņa ir salīga, Pulkinena tērpusies Helsinkos iegādātās «Sonia Rykiel» kažokādās – cepurē un puskažokā, bet kostīms, blūze un krāšņā piespraude ir no «Armani» kolekcijas.

Komentāri (44)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu