Ārmstrongs cīnās ar narkotikām - tiek atcelti koncerti (3)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Amerikāņu pankmūzikas grupa «Green Day» pirmdien atsauca paredzētos koncertus, jo tās līderis Billijs Džo Ārmstrongs rehabilitācijas klīnikā ārstējas no narkotiku atkarības.

Šogad atcelti deviņi koncerti, savukārt 21 uzstāšanās nākamā gada sākumā atlikta, teikts «Green Day» paziņojumā. Visi koncerti bija ieplānoti ASV.

«Saprotams, ka šobrīd nav pats labākais laiks, taču mums visvairāk rūp Billija Džo labklājība,» teica grupas basģitārists Maiks Dērnts.

Grupa "Green Day"
Grupa "Green Day" Foto: Reuters/Scanpix

«Ar lielāko prieku varam teikt, ka Billijam Džo klājas labi,» viņš piebilda. «Mēs vēlamies jums pateikties par milzīgo atbalstu un laba vēlējumiem, ko esam saņēmuši. Mēs nevaram vien sagaidīt, kad atkal jūs visus redzēsim.»

Kā jau ziņots, Ārmstrongs iestājās rehabilitācijas centrā pagājušajā mēnesī pēc publiska dusmu izvirduma uz «iHeartRadio» mūzikas festivāla skatuves Lasvegasā.

Šogad «Green Day» paziņoja par albumu triloģijas izlaišanu. Pagaidām iznācis pirmais albums «Uno!», bet otrā ieraksta «Dos!» laišana klajā paredzēta novembrī.

Billijs Džo Ārmstrongs
Billijs Džo Ārmstrongs Foto: AP/Scanpix

Koncertturnejas sākums bija paredzēts 26.novembrī. Pircējiem tiks atlīdzinātas biļetes uz novembrī un decembrī paredzētajiem koncertiem, savukārt 2013.gada koncerti tiks pārcelti uz citiem datumiem.

«Mums žēl, ka nākas novilcināt koncertturneju. Taču mēs to atlīdzināsim, izdodot jauno ierakstu ātrāk, nekā plānots,» teica bundzinieks Trē Kūls. Triloģijas noslēdzošās daļas «Tre!» iznākšana bija paredzēta 2013.gada janvārī, taču nu grupa paziņojusi, ka albums iznāks šā gada nogalē.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu