Kortnija Lova gatavo mūziklu par Kurtu Kobeinu (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Dziedātāja Kortnija Lova plāno mūziklu par savu mirušo vīru Kurtu Kobeinu, tiesas sēdē atklāja popzvaigzni Britniju Spīrsu iesūdzējušais bijušais menedžeris.

Kā ziņots, pirmdien sākās liecinieku uzklausīšana Lufti ierosinātajā lietā pret Spīrsu un viņas vecākiem. Viņš apgalvo, ka esot bijis viņas menedžeris 2007.un 2008.gadā, tomēr dziedātājas īpašuma pārvaldītājs apstrīd Lufti līguma likumisko spēku.

Lufti apgalvoja, ka pašlaik esot viens no Lovas menedžeriem. Vīrietis tiesas zālē norādījis, ka kopā ar Kobeina atraitni «pašlaik strādā pie iespējamas filmas vai Brodvejas mūzikla, kas balstīts uz »Nirvana« dziesmām, kā arī viņas un Kurta Kobeina dzīvi», ziņo portāls «Music-News».

Lufti piebilda, ka projekts vēl esot agrīnā stadijā.

Tiesas prāvā tiek apspriests laiks, kad Spīrsa noskuva matus, divas reizes tika ievietota psihiatriskajā klīnikā, zaudēja aizbildniecību pār saviem bērniem, turklāt par dziedātājas aizbildni tika iecelts viņas tēvs, kurš ieguva tiesības lemt par meitas veselību un finansēm.

Kortnijas Lovas dziesmas «All the drugs» izpildījums ar video, kurā atspoguļotas viņas bildes:

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu