Dukurs ar seksīgu ukrainieti lec betona sienās (57)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Felicija Vērzemniece/TVNET

26. oktobra vakarā jaunais dziedātājs Miks Dukurs un ukraiņu izcelsmes daiļava Katy Tindemark prezentēja videoklipu dziesmai «Never Let You Down». Video rullītis ir enerģijas pilns un brutāls. Lai radītu vajadzīgo materiālu, Miks Dukurs pat 10 reizes lēcis cauri betona sienai.

Prezentācijas svinību sākumā Katy Tindemark pagodināja apmeklētājus ar atraktīvu priekšnesumu, kurā piedalījās arī pikanti tērptas dejotājas. Uzreiz pēc viņas uzstāšanās Miks nodziedāja divas dziesmas, kuras radījis sadarbībā ar producentu Jāni Šmēdiņu (plašāk pazīstams kā «Fakts»). Dziesmas «Tu mani cel» laikā Dukuram pievienojās arī pats Jānis, un puiši iekustināja publiku ar enerģisku dziesmas izpildījumu.

Daudzi viesi malkoja šampanieti un nepacietībā gaidīja intrigām apvīto videoklipu. Kad tas beidzot tika ieslēgts, apmeklētājiem bija iespēja trīs minūšu garumā vērot ugunīgu, enerģijas un emociju pilnu videomateriālu, kurā mūziķi pat lēca cauri betona sienām. Viesi atzina, ka tas bijis gaidīšanas vērts un līdzinās Holivudas līmeņa klipam.

Uz jautājumu, kur Miks atradis skaisto kolēģi, viņš pārliecinoši teic: «Viņa atrada mani! Viņai patika dziesmas «Tu mani cel» dabstepa versija, Katy gribēja dziesmu līdzīgā stilā, tāpēc viņa uzmeklēja mani. Tāpat viņa gribēja, lai es rakstu tekstu un mēs taisām mūziku, tādēļ pieaicināju Jāni Šmēdiņu, kurš ir arī «Tu mani cel» remiksa versijas autors.»

Foto: Felicija Vērzemniece/TVNET

Katy ir ukraiņu izcelsmes sieviete, kura ilgāku laiku ir dzīvojusi Zviedrijā, taču tagad atgriezusies Latvijā. Katy seksapīlā āriene varētu iekarot daudzu vīriešu sirdis, taču Mika sieva Laura greizsirdīga uz vīra jauno kolēģi neesot, Dukurs smej: «Beidz, nē... Tas taču ir normāli. Šovbizness tomēr – tur var visādus cilvēkus satikt.» Miks ar smaidu sejā atzinās, ka visa atmosfēra tikusi būvēta mākslīgi: «Neviens necentās mani izdzīt cauri īstai betona sienai, tas varētu beigties letāli. Tāds lēciens varētu būt tikai viens. Es lēcu kādas reizes desmit, piecpadsmit. No sākuma bija tā dīvaini – tu lec cauri sienai, bet pēc tam domāju – varbūt vēlreiz un vēlreiz...»

Iespaidīgais videoklips tika radīts trīs diennakšu laikā, lai neradītu pārlieku lielas izmaksas; tās kopumā bija 8000 latu. Turklāt katrā no trīs diennaktīm komanda strādāja 15 stundas bez pārtraukumiem. «Sākumā vispār bija domāts to paveikt divās dienās, taču mēs jau otrās dienas rītā ap sešiem, kad viss bija dūmos, visi jau bija melni, visiem bija nogurums un gribējās gulēt, sapratām, ka tas nav iespējams. Beigās to paveicām trīs dienu laikā.»

Dziedātājs Miks Dukurs nezina, vai arī turpmāk sadarbosies ar Katy, to vēl redzēšot: «Jāpaskatās, kā latviešu auditorija sagremos šo veikumu. Man tas viss ir kaut kas jauns, tāpēc nevar zināt, kā cilvēki reaģēs.»

Komentāri (57)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu