Perijai «ASV prezidents» uz krūtīm (4)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Dziedātāja Keitija Perija politikā iesaistās ļoti aktīvi. Nesen viņa sniedza koncertu, tērpusies baltā minikleitā ar politisku apdruku. Pār Keitijas Perijas krūtīm bija uzraksts «Amerikas Savienoto Valstu prezidents», savukārt zem tā iekrāsots kvadrāts pie Baraka Obamas vārda, kas nozīmē, ka tiek balsots par Baraku.

Keitija Perija 24. oktobrī Lasvegasā.
Keitija Perija 24. oktobrī Lasvegasā. Foto: AP/Scanpix

«Sejas» jau vēstīja, ka dziedātāja Keitija Perija pauda savu politisko nostāju, publicējot savu interesanto manikīru – uz nagiem bija uzzīmēti ASV prezidenta Baraka Obamas portreti. Šoreiz viņa uzstājās 13 000 cilvēku un, izpildot dziesmas «Firework» un «Teenage Dream», lūdza klausītājus vēlēt laicīgi. Kad prezidents Obama ieradās uz skatuves, viņš atzina, ka Keitija nav viņa mīļākā Periju ģimenes locekle. Viņš sacīja, ka Keitija ir brīnišķīga sieviete, taču vislielākos komplimentus veltīja viņas vecmāmiņai.

Foto: AP/Scanpix
Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu