Lindsijas Loenas tēvs meklē meitai aizbildni (9)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Reuters/ScanPix

Skandalozās aktrises Lindsijas Loenas tēvs Maikls meklē aizbildni 26 gadus vecajai meitai, lai pasargātu viņu no briesmām.

Kā ziņo slavenību jaunumu portāls TMZ, Maikls Loens esot teicis saviem advokātiem, ka viņa meita esot «bīstamā zonā», jo lietojot apreibinošās vielas un uzturoties starp nevēlamiem cilvēkiem, tai skaitā pašas māti Dinu.

Lai arī tēvs nevēlas pats kļūt par Loenas aizbildni, jo nevēlas pārvaldīt viņas finanses, viņš esot licis advokātam atrast kādu, kas gribētu to uzņemties.

Aizbildņa pirmais uzdevums būtu atrast aktrisei piemērotu rehabilitācijas klīniku, jo līdz šim Loenas ārstēšanās neesot bijusi veiksmīga, vēsta TMZ. «Viņa tajās iestājās netīra, taču neiznāca laukā tīra,» teica Maikls Loens. Viņš arī vēloties, lai aizbildnis pārliecinātu viņa bijušo sievu Dinu, ka ģimenes locekļiem nepieciešami kopīgi psihoterapeita seansi.

Piektdien TMZ ziņoja, ka Maikls Loens esot ieradies meitas mājoklī Losandželosā, lai pārliecinātu viņu mainīt uzvedību. Ēkas ārpusē stāvošajiem žurnālistiem viņš esot teicis, ka viņa meita uzturoties starp «veselu lērumu alkoholiķu un narkomānu».

Piedāvājam apskatīt Lindsijas Loenas emocionālās dziesmas «Confessions of a Broken Heart (Daughter to Father)» video, kurš tika radīts pirms dažiem gadiem:

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu