Daniels Redklifs izšķīries ar draudzeni (5)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Reuters/ScanPix

«Harija Potera» zvaigzne, aktieris Daniels Redklifs izšķīries ar savu draudzeni Roziju Kokeri. Šāds pavērsiens šovbiznesa aprindās ir liels pārsteigums, jo klīda baumas, ka pāris gatavojas precēties. Līdz kāzām Daniels un Rozija tā arī netika un tagad abi devušies katrs savu ceļu.

Rozijas tēvs bija tas, kurš apstiprināja, ka pāris ir izšķīries: «Šobrīd Rozija nav mājās. Viņa cenšas dzīvot tālāk un nevēlas par notikušo runāt.» Kokeres tēvs atteicies atklāt, kāpēc, kad un kā Daniels un Rozija izšķīrušies.

Iespējams, tas noticis tāpēc, ka Redklifam bijis romāns ar kolēģi Erīnu Darku. Daniels un Erīna kopā strādājuši filmā «Nogalini savus mīļotos». Filmēšanas laukumā Redklifs esot pievērsis aktrisei lielu uzmanību un abi kopā pat esot devušies uz Londonu. Zvaigžņu aprindās kāds teicis: «Erīna domāja, ka attiecības ar Danielu novedīs pie tā, ka viņi kļūs par pāri. Viņš sarīkoja kopīgu braucienu uz Londonu, aizveda uz randiņu un daudz laika pavadīja ar Erīnu Ņujorkā. Vēlāk Redklifs, ne sekundi nedomādams, pameta Ņujorku.»

Lai kas arī būtu noticis, ir skaidrs, ka Daniels Redklifs tagad ir brīvs vīrietis. Nenoliedzami par to priecājas ļoti daudz aktiera pielūdzēju.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu