Skutelis ar draudzeni Elīnu ballējas bohēmiskā vidē (8)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Komiķis un improvizācijas teātra aktieris Jānis Skutelis ar draudzeni Elīnu piedalījušies bohēmiskā ballītē, ko Latvijas Nacionālajā mākslas muzejā rīkoja sabiedrisko attiecību aģentūra «Prospero» par godu 1001. mediju pasākumam un 12. gadu jubilejai.

Bohēmisko ballīti un ekskursiju pa Latvijas Nacionālo mākslas muzeju un radošo darbnīcu vadīja māksliniece Diāna Dimza-Dimme. Arī komiķis Jānis Skutelis ar savu mīļoto sievieti Elīnu ar lielu interesi nodevās mākslinieciskajām aktivitātēm, gan pētot muzeja eksponātus, gan radošajā darbnīcā, sēžot iepretim Vilhelma Kārļa Purvīša gleznai un kopējot to ar melnu ogli uz kartona. Jānim un Elīnai izdevies visprecīzāk nokopēt Purvīša darbu, ko abi saņēmuši kā dāvanu.

Jau vasaras sākumā dzīvesstila portāls «Sejas» Jūrmalas ekskluzīvās pludmales «Havana Club Lounge» sezonas atklāšanas ballītē sastapa Jāni, kurš vakaru vadīja jaunās draudzenes kompānijā.

Šomēnes intervijā sieviešu žurnālam «Una» Skutelis par attiecībām ar Elīnu atklāj: «Manas gaidas un vērtības ir pilnīgi realizējušās tagadējās attiecībās ar Elīnu. Man liekas, ka mēs viens otru lieliski papildinām, atbalstām un esam godīgi viens pret otru, kas man ir ļoti svarīgi. Kas attiecas uz laulībām, vismaz šobrīd mūsu viedoklis ir vienots, bet tas tikpat labi kādu dienu var mainīties abiem.»

Jānim Skutelim no iepriekšējām attiecībām aug trīs bērni – Frīda (6), Aksels (14) un Beatrise (12).

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu