Rasels Krovs izšķīries ar sievu (4)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix Sweden

Aktieris Rasels Krovs izšķīries no sievas Danielas Spenseres pēc deviņu gadu ilgas laulības.

Filmas «Gladiators» zvaigzne Rasels Krovs (48) un dziedātāja Daniela Spensere (43) ir šķīruši savu laulību. Šogad Rasela aizņemtība ir bijusi īpaši liela, jo tuvāko 12 mēnešu laikā iznāks 6 filmas, kurās Krovam ir lomas – «Man with the Iron Fist», «Les Miserables», «Broken City», «Superman» un «Noah and the Winter’s Tale». Aktieris gandrīz visu gadu atradās prom no mājām un rūpes par bērniem uzņēmās Daniela. Krovs šobrīd velta nedalītu uzmanību savas karjeras attīstībai. Pārim ir divi bērni – Čārlzs (8) un Tenisons (6). Abi puikas šobrīd dzīvo pie mātes, kamēr Rasels turpina filmēties ASV. Rasela un Danielas šķiršanās bija liels šoks Austrālijas šovbiznesa aprindās, jo iepriekš tika uzskatīts, ka pārim ir spēcīga un laimīga laulība.

Rasels ar ģimeni. Aktieris ir noliecies, lai noskūpstītu savu jaunāko dēlu Tenisonu.
Rasels ar ģimeni. Aktieris ir noliecies, lai noskūpstītu savu jaunāko dēlu Tenisonu. Foto: SCANPIX SWEDEN

Pāris satikās pirms 22 gadiem, filmējoties filmā «The Crossing» un apprecējās 2003. gadā Rasela lauku mājās pilsētā Nana Glen. Uzreiz pēc kāzām Krovs esot paziņojis, ka domājis par Danielas apprecēšanu jau kopš brīža, kad pirmo reizi viņu ieraudzījis.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu