Mūzikls «Dzimuši mūzikai» piedāvā video kolāžu (22)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Mūzikls «Dzimuši mūzikai» piedāvā video kolāžu, kas sniedz ieskatu izrāžu aizkulisēs un norisē. Jau ziņots, ka LNT un Izklaides Kanāla 2 veidotā šova «OKartes Skatuve 2» jauniešu mūzikla «Dzimuši mūzikai» papildu izrādes norisināsies 15., 16., un 17.oktobrī Rīgas Kongresu namā. Izrāžu sākums plkst.19.

Izrāžu īpašais viesis būs dziedātājs Nikolajs Puzikovs, kurš izpildīs savu līdz šim lielāko hitu «Dievs tevi mīl». Atšķirībā no izrādēm Latvijas Nacionālajā teātrī būs arī nedaudz savādāks tehniskais un vizuālais risinājums, taču visi dalībnieki ir tie paši un, tāpat kā pirmizrādēs, arī šajās izrādēs piedalīsies instrumentālā grupa Artūra Palkeviča vadībā, un visas dziesmas arī šoreiz tiks izpildītas bez fonogrammu palīdzības.

Mūzikls tiks fiksēts arī video un gada nogalē izdots DVD formātā.

Nelielai intrigai, mūzikla producenti ir sagatavojuši video ieskatu mūzikla tapšanā un pirmizrādē. Video pamatā ir izmantota dziesma «Ej un cīnies», kura ir īpaši zīmīga visai izrādei un izrādes dalībnieku ceļam uz lielo skatuvi. Viņi joprojām turpina cīnīties un ne mirkli nav padevušies.

Papildus YouTube vietnes MicRecMusic video kanālā iespējams noskatīties arī citus ar mūziklu saistītus video, tostarp arī iepriekš nepublicētos dziesmu «Cilvēku Zoodārzs» un «Rjumka vodki» video no pirmizrādes. Ieraksti gan ir veikti ar divām stacionārām kamerām un nepretendē uz TV kvalitāti.

MicRecMusic video

Komentāri (22)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu