Ella dižojas, ka ir «ejošākā» modele Latvijā (137)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Aleksandrs Sokolovs / www.sokolovstudio.com

DJ Ella jeb īstajā vārdā Elīna Fūrmane jau aptuveni gadu nedzīvo Latvijā un savu karjeru mēģina attīstīt ASV, Losandželosā. Elīna aktīvi spēlē mūziku dažādās nakts ballītēs, taču tagad ir nolēmusi izmēģināt veiksmi modeļu industrijā.

23. septembrī Elīna pievienojās ASV modeļu datu bāzei mājaslapā «Modelmayhem». Aprakstā par sevi viņa norāda:

«DJ Ella ir jaunās paaudzes visvairāk pieprasītā un populārākā māksliniece Latvijā,

sekojot dīdžeja Deivida Guettas piemēram. Ellas dzimtenē nav neviena, kurš būtu līdzīgs viņai. Seksīga, gudra un profesionāla vienlaicīgi! Viņai ir uzcītīga attieksme pret darbu un pareizā stila izjūta. Ella ir «ejošākā» modele Latvijas modes un dzīvesstila žurnālos. Maza cerību sala tumšajā okeānā, ko sauc par Austrumeiropu.»

Portfolio ir norādīti viņas parametri, kuros teikts, ka viņa sver 59 kg, ir 180 cm gara, savukārt vidukļa apkārtmērs ir 69 cm. Viņas krūšu bļodiņas esot C izmēra un to apkārtmērs 94 centimetri. Norādīts, ka viņa fotografējusies žurnāliem «FHM», «Playboy», «Shape» un «Cosmopolitan».

Komentāri (137)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu