Sandija Vīgante: «Blondīnes ēra ir galā!» (34)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv

Bijusī šova «Okartes skatuve» dalībniece Sandija Vīgante vienmēr lepojās ar blondām matu cirtām, taču vakar izlēmusi, ka līdz ar rudens iestāšanos vēlas mainīt izskatu un kļūt nopietnāka.

Sandijai joprojām ir gari mati, taču tagad tie ir tumši brūni. Vīgante cer, ka ar jauno frizūru ieguvusi nopietnāku izskatu.

Dzīvesstila portālam «Sejas» Sandija teic: «Nāk rudens izgreznot Latviju, es nāku izgreznot sevi! Esmu raiba personība, tādēļ patīk arī sevi darīt raibu. Pēc krāšņās vasaras gribēju pārmaiņas. Blondīnes ēra ir galā, laiks kļūt nopietnākai!»

Atgādinām, ka Sandija nesen atgriezās no Šveices, kur pavadīja trīs mēnešus, strādājot kabarē. Šobrīd dziedātāja nav pārliecināta, uz kādu valsti dosies strādāt, vai tomēr kādu laiku vēl paliks Latvijā.

«Sejas» jau vēstīja, ka arī deju pasniedzēja Aleksandra Kurusova mainīja frizūru līdz ar rudens iestāšanos. Viņa sacīja: «Kaut ko gribējās pamainīt, protams, ne tik krasi, lai kļūtu par blondīni.» Kurusova matus tikai apgrieza un krāsu nemainīja, toties ieguva poniju jeb «čolku».

Komentāri (34)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu