Robijs Viljamss: «Aktieri ir pakaļas un idioti» (7)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Dziedātājs Robijs Viljamss ir sašutis par to, kādus vārdus slavenības izdomā saviem bērniem. Kļūmes pēc Robijs Gvinetas Paltrovas meitu Eplu nosaucis par meloni. Tāpat mūziķis pārcēlies uz Angliju, lai viņa meita nemācītos idiotu skolā. Tur apkārt esot aktieri, kurus Robijs dēvē par pakaļām.

Dziedātājs Robijs Viljamss vaino Gvinetu Paltrovu (40) un viņas vīru Krisu Martinu (35) par to, ka viņi savai meitai iedevuši tik «stulbu» vārdu – Apple (vārda nozīme angļu valodā ir «ābols»). Viljamss teicis: «Nesen viņi bija ciemos pie manis uz ballīti, Gvineta pienāca pie manis ar savu meitu un es pajautāju – vai mazā Melone nevēlas kādu ābolu? Tik apkaunojoši! Es sajaucu, bet tā mēdz notikt, ja savam bērnam iedod tik stulbu vārdu. Savu atvasi vajadzētu no tā pasargāt.»

Robijs nesen kļuva par tēvu meitai, kura piedzima viņa sievai Aidai Feldai (Ayda Feld). Savu meitu viņi nosauca par Teodoru Tediju Rozu (Theodora ‘Teddy’ Rose). Daudzi uzskata, ka Teodora ir neparasts vārds, taču dziedātājs uzstāj, ka cilvēkiem vajadzētu dot saviem bērniem normālus vārdus.

Foto: Reuters/Scanpix

Šķiet, ka viņš nav slavenību fans, jo apgalvo, ka televīzijā skatās tikai realitātes šovus un aktierus uzskata par pakaļām. Viņš sacījis: «Es nekad neskatos šovus, kuros piedalās aktieri. Es esmu dzīvojis Holivudā 10 gadus, un man apkārt aktieru netrūka.

Es jums droši varu pateikt, ka aktieri ir reālas pakaļas.»

Šobrīd Holivudas zvaigzne ir pārcēlies uz Angliju, jo negribēja, lai viņa mazā meita mācās ASV skolās. «Viņi visi ir idioti Losandželosas skolās. Viņi ir f****** idioti! Tā ir idiotu šķira, kas eksistē tikai Losandželosā. Es negribu, lai mans bērns atrodas starp viņiem,» sacījis Robijs Viljamss.

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu