Normunds Pauniņš ar mīļoto apceļo Spāniju (18)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: no personiskā arhīva

Grupas «Otra puse» solists Normunds Pauniņš ar savu mīļoto sievieti Inesi Vīksnāni nupat kā atgriezušies no desmit dienu piedzīvojumiem bagāta ceļojuma pa Spāniju. Pēc trīs gadu neredzēšanās Pauniņš, kurš zināms kā dīdžejs Norsky, Spānijā satika savus kolēģus – dīdžejus Raivi un Intaru.

Sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» Normunds Pauniņš atklāj kā savulaik dzima trīs Latvijā populāru klubu dīdžeju draudzība. Dj Norsky un Dj Raivis sāka spēlēt klubā «Nautilus» no kluba atvēršanas brīža, kas bija 2000.gada. Savukārt DJ Intars spēlēja «Pulkvedī». ««Tā mūsu ceļi krustojās un sadraudzējāmies. Raivis un Intars pēc laika pārcēlās uz dzīvi Londonā, bet ik pa laikam viņi abi iegriezās uzspēlēt «Nautilus». Vēlāk gan Raivis, gan Intars sāka veidot «Otras puses» gabaliem remiksus. Visu laiku, lai uzturējām kontaktus un beidzot pēc ilgāka laika visi sarunājām satikties Spānijā, Marbellā,» atklāj Normunds.

Savukārt dziedātāja draudzene Inese Vīksnāne piebilst, ka tagad visi trīs draugi – dīdžeji atkal ir aktīvi aizrāvušies ar jaunu «house music» gabalu komponēšanu.

DJ Intars jau trīs gadus mainījis nodarbošanos un Spānijās kūrortpilsētā Marbellā izveidojis pats savu biznesu. Tieši tādēļ arī visi trīs draugi tikās Marbellā. Kopā ar dziedātāju Normundu Pauniņu ceļojumā devās arī viņa mīļotā sieviete Inese. Viņa gan smejas, ka tik daudz sarunu par futbolu, tenisu un «house music» līdz šim vēl nebija dzirdējusi. Protams, ne jau visu laiku draugi pavadīja sarunās, Inese stāsta, ka ļoti daudz ceļojuši, kāpuši kalnos un apskatījuši dabu, un ievērojamākās vietas. «Pirmās trīs dienas, kad ieradāmies Spānijā, lija lietus un Intars jau smējās, ka esam no Latvijas līdzi sev atveduši lietu,» atminas Inese.

Tā kā namatēvs Intars jau ilgus gadus ir vegāns, tad latviešu draugi tika cienāti tikai ar svaigām jūras veltēm – mīdijām un tīģergarnelēm.

Normunds ar draudzeni, jau esot Latvijā, bija nolēmuši apskatīt savām acīm, kā norisinās vēršu cīņas. «Jā, tie nebija tie patīkamākie skati, ko redzējām. Vienreiz redzēju un pietiek, vairs negribētu,» atzīst Inese.

Ceļojuma pēdējās dienas Inese un Normuds pavadīja Marokā. «Jau iepriekš bijām brīdināti, ka ar vienu dienu mums šajā vietā būs par maz, jo parasti cilvēkiem, kuri izstaigā iespaidīgo tirdziņu, pēc redzētā iestājas kultūršoks. Tādēļ noīrējām viesnīcu un Marokā pavadījām trīs dienas. Pēc tirdziņa apmeklējuma, kur nemitīgi mums centās kaut ko pārdot, Normunds atzina, ka nervi čupā. Taču nākamajā dienā mums paveicās, mēs iepazināmies ar taksometra vadītāju, kurš kā gids mūs izvizināja pa skaistākajām Marokas vietām, kur parasti tūristus neved, un līdz ar to priekšstats par Maroku mums stipri mainījās. Tagad zinām, ka kādreiz vēl gribētu tur atgriezties,» stāsta Inese.

Komentāri (18)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu