TV grilēšanas šova vadītājs Bekers izlutinājis sievu (9)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Rokeris un TV3 grilēšanas šova «Ar gardu muti» vadītājs Ints Bekers tik ļoti mīl sieviņu Katrīnu, ka lutina viņu gultā ar kafiju un ikdienā gatavo viņai gardu maltīti. Ja mēdz teikt, ka vīrietim mīlestība iet caur vēderu, tad Bekeru ģimenē lomas ir mainītas un var droši apgalvot, ka sievas mīlestība iet caur vēderu.

TV3 grilēšanas šovs «Ar gardu muti» tiek filmēts brīvā dabā, tādēļ interesanti, ko raidījuma vadītājs Ints Bekers darīs, kad sāksies rudens lietus un vējš vai uzsnigs pirmais sniegs? «Pasliktināsies laika apstākļi, pārvākšos uz savu garāžu un grilēšu tur. Man idejas nebeigsies, kamēr vien man nebūs sirma bārda un gara, gara sirma aste,» sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» atklāj rokeris.

Foto: Publicitātes foto

Par vīra vadīto raidījumu «Ar gardu muti» ir sajūsmā arī Inta Bekera sieva Katrīna. Tiesa gan, pati viņa negatavo un grilēšanas šovu neskatās, lai uzzinātu kādu jaunu recepti. «Es jau bērnībā paziņoju, ka precēšos tikai ar pavāru, un tā arī sanāca. Vīrs mani ļoti lutina, jo māk uzmeistarot tik gardu maltīti. Viņš katru dienu gatavo mājās ēdienu. Es virtuvē ieeju, bet tikai tāpēc, lai paēstu,» atzīst Katrīna.

Ja mēdz teikt, ka vīrietim mīlestība iet caur vēderu, tad Bekeru ģimenē šis apgalvojums nekad nav bijis aktuāls. «Mums ir tā, ka sieviete mīl ar vēderu,» smejas Katrīna. Savukārt Ints paskaidro, ka viņam ir trīs hobiji. «Motocikls, mūzika un ēst gatavošana, ko izvērsu par savu profesiju. Izmācījos par pavāru, saņēmu diplomu, tad kādu laiku pastrādāju un metu malā šo padarīšanu, jo man nemācēja samaksāt,» atklāts ir Bekers. Šobrīd viņš ir ne tikai grilēšanas šova vadītājs, bet arī slavens vistiņu kūpinātājs. Daudziem sabiedrībā ietekmīgiem ļaudīm ir zināmas gardās «Intiņa vistiņas».

«Manu klientu vidū ir gan ministri, gan pagastveči, gan mūziķi,» atklāj Ints. Vaicājot, cik tad maksā Inta kūpinātā vista, viņš atklāj, ka samaksā par gardo kūpinājumu darbojas ziedojumu princips - cik nav žēl.

Foto: Publicitātes foto
Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu