Rajecka izklaidējas Aishas ballītē (126)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Aisha jeb Aija Andrejeva ar emocijām piesātinātu uzstāšanos noslēgusi savu koncerttūri «Grāmatzīmes». Pēc koncertuzveduma apmeklētāji tika aicināti uz jautru ballīti klubā «Dstyle», kurā piedalījās arī populārā dziedātāja Olga Rajecka.

Ceturtdien, 4. oktobrī, «Palladium» koncertzāli piepildīja Aijas atbalstītāji, draugi un kolēģi kuplā pulkā. Tostarp arī dejotāja Aleksandra Kurusova ar savu mīļoto, dziedātāja Olga Rajecka, muzikālā Dukuru ģimene un DJ Markus Riva, kurš spēlēja mūziku pirms Aishas uznākšanas uz skatuves, kā arī vēlāk svinīgajā ballītē.

Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Scenogrāfs Aigars Spāģis un režisore Maija Kalniņa bija parūpējušies, lai priekšnesums paustu Aijas jaunā albuma «Grāmatzīme» daudzveidību.

Koncerts lika aizturēt elpu emocionālo, lirisko dziesmu laikā,

tāpat arī just gandrīz taustāmu enerģiju atraktīvo dziesmu laikā. «Sejas» jau vēstīja, ka šajā koncerttūrē Aisha sevi parāda citādākā ampluā nekā iepriekšējos gados. Agrāk Aija tika asociēta ar krāsu pilnu, pozitīvu un jautru meiteni, tagad viņas priekšnesums un vizuālais tēls pauž elegantu sievišķību, kā arī iekļauj nopietnāku muzikālo vēstījumu.

Pēc koncerta Andrejeva aicināja apmeklētājus piedalīties svinīgajā ballītē Vecrīgas klubā «Dstyle», kur viesi metās dejās, cienājās ar koncerttūres noslēguma torti, kā arī malkoja dzērienus un baudīja DJ Markus Rivas likto mūziku. Starp atraktīvajiem ballētājiem bija arī Olga Rajecka ar draugu Gintu Mauliņu. Sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» Olga teic: «Koncerts bija kolosāls, man viss patika.» Tāpat viņa nenoliedz, ka Aija ir mainījusi savu skatuves tēlu un kļuvusi sievišķīgāka, taču dzīvē Aisha ir tāda pati: «Uz skatuves, jā, citādāka, bet vispār viņa ir tāda pati. Es viņu ļoti labi zinu, tāpēc tā saku.» Mīļākās dziesmas Olgai nav: «Man patika viss kopums – tā viņas enerģija uz skatuves!»

Pēc noslēguma koncerta Aija savu eleganto skatuves tēlu atstāja koncerttūrē un jaunā, brīvākā imidžā dejoja, priecājās un baudīja ballīti. Uz neoficiālajām svinībām Aisha ieradās melnā ādas jakā un spilgti sarkanā kleitā.

Komentāri (126)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu