Ieva Sutugova pazaudē 100 000 eiro (70)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: no personiskā arhīva

Dziedātājai Ievai Sutugovai brālis Mārtiņš bija sagādājis īpašu pārsteigumu. Ievu brālis nostādīja fakta priekšā, viņš, māsai nezinot, bija pieteicis dalību TV3 šovā «Paņem 100 000 … ja vari».

Sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» Ieva Sutugova atklāj, ka nemaz nav zinājusi, ka brālis, kurš par viņu ir septiņus gadus vecāks, nolēmis izmēģināt spēkus TV3 šovā «Paņem 100 000 … ja vari». «Kad viņš man zvanīja un teica, ka būs jādodas uz spēli, biju šokā. Vispār jau mūsu māmiņai vajadzēja piedalīties, jo viņa ir zinoša un intelektuāla, viņa 100 punkti zinātu visas atbildes. Taču brālis uzstāja, ka mums jāpiedalās,» stāsta Ieva.

Foto: No personiskā arhīva

Piedaloties azartiskajā šovā, Ievai un Mārtiņam nebija svarīgs laimests. «Mēs šo spēli uztvērām kā piedzīvojumu, lai būtu ko atcerēties. Mums jau zvanīja draugi un paziņas un teica, ka mēs abi esot forši izskatījušies. Atbildēju draugiem, ka nauda ir jāpelna, cītīgi strādājot, un nav ko pārdzīvot, ja nekādu laimestu nesaņēmām,» viņa stāsta.

Lai arī Ievai un Mārtiņam tā arī neizdevās nopelnīt 100 000 eiro, viņa par to it nemaz neskumst. Vaicājot, ko gadījumā ar laimestu iesāktu, dziedātāja atklāj, ka noteikti palīdzētu vecākiem un tikai tad domātu par sevi.

Foto: No personiskā arhīva

Raidījumā Ieva neatklāja, ka ir dziedātāja, bet gan dzīves baudītāja. «Es jau vairāk šajā spēlē piedalījos brālim par prieku. Viņš mūsu ģimenē ir ekstrēmais ceļotājs. Viņš nevis pērk dārgas aviobiļetes un rezervē viesnīcas, bet ceļo ar autostopiem. Es tomēr esmu bailīgāka un tā nevarētu kā viņš,» atzīst dziedātāja.

Šobrīd Ieva Sutugova gatavojas bardu mūzikas festivālam Lietuvā, kurā muzicēs kopā ar brāļiem Arni un Jāni Miltiņiem. «Ir diezgan saspringts laiks, jo būs koncerti kopā ar grupu «Sīpoli», kā arī gatavojos savam solokoncertam, kas 19. decembrī notiks Ādažu kultūras namā,» teic Ieva.

Foto: No personiskā arhīva
Komentāri (70)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu