Pērc biļeti jau uz nākamo «Studentu paradīzi» (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Arī nākamgad studiju gada sākšanās tiks svinēta ar «Studentu paradīzes» pasākumu uz kuru jau tagad biļetes var iegādāties «Biļešu servisa» tirdzniecības vietās. Kā informē pasākuma sabiedrisko attiecību vadītāja Madara Rube, nākamgad «Studentu paradīze» notiks 27.septembrī «Arēnā Rīga».

Šogad «Studentu paradīze» notika 21.septebrī «Arēnā Rīga», pulcējot 11 000 jauniešu. Ikviens varēja atrast savai gaumei atbilstošu muzikālo stilu, skatuvi un mākslinieku, jo pasākuma organizatori bija sarūpējuši sešas skatuves, apvienojot vairāk nekā 70 māksliniekus no Latvijas un ārvalstīm. Pasākumu vadīja un publiku iesildīja atraktīvais vakara vadītājs Māris Grigalis tandēmā ar dīdžeju Mareku Lāci, kā arī īpašu sveicienu atklāšanas laikā studentiem sūtīja Māris Štrombergs.

Šoreiz pasākumā uzstājās tādi mākslinieki kā Latvijas elektroniskās mūzikas zvaigzne Gacho, humoristiskākā Latvijas grupa «Labvēlīgais tips», Latvijas roka leģenda «Dzelzs Vilks», «Musiqq», «4 vēji» un daudzi citi.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu