Hetaveja nopietni pievēršas dziedātājas karjerai (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Holivudas aktrise Anna Hetaveja nolēmusi nopietni pievērsties dziedātājas karjerai: šoruden viņa sniegs savu pirmokoncertu Ņujorkā, kura ienākumi tiks veltīti vienai no Amerikas teātra kompānijām, vēsta ārzemju mediji.

Biļešu ienākumi no Hetavejas koncerta, kas tiks rīkots 24.oktobrī, tiks veltīti Ņujorkas teātra kompānijai «The Public Theatre», ar kuru savulaik aktrise sadarbojusies, piedaloties vienā no kompānijas iestudētajām Viljama Šekspīra lugām, vēsta portāls wenn.com. Aktrise uzstāsies ar populārākajām mūzikla «Cabaret» dziesmām.

Šis koncerts būs viens no pirmajiem nopietnākajiem Annas Hetavejas dziedātājas karjeras pieteikumiem. Tiesa, aktrise nupat arī nofilmējusies jaunajā Viktora Igo romāna «Les Miserables» («Nožēlojamie») ekranizācijā, kurā viņa demonstrē lieliskas vokālās prasmes. Skatītāji šo filmu uz ekrāniem redzēs šā gada nogalē.

Atsauksmes par Hetavejas darbu šai kinolentē esot lieliskas: par viņas dziedāšanu sajūsmā bijis ne tikai režisors, bet arī daudzi viņas kolēģi.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu