Lady Gaga iebilst Romas pāvestam (2)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Popdīva Lady Gaga uzskata, ka pasaulei esot vienaldzīgas Romas pāvesta Benedikta XVI domas par viendzimuma laulībām.

Pagājušajā nedēļā, tiekoties ar Francijas bīskapiem, katoļu baznīcas galva mudināja viņus iestāties par tradicionālo ģimenes modeli, kas balstīts uz vīrieša un sievietes laulību. «Laulība un ģimene ir institūcijas, kuras vajag popularizēt un aizsargāt no jebkura skaidrojuma, kas nepareizi tulko to patieso dabu, jo tas, kas kaitē tām, kaitē visai sabiedrībai kopumā,» viņš teica.

Taču Lady Gaga paudusi pretēju viedokli. «Es domāju, ka viendzimuma laulību atļaušana ir neizbēgama,» viņa paziņoja. «Tā jānotiek. Mēs nevaram būt patiesi vienlīdzīgi, ja mums nav ļauts brīvi mīlēt vienam otru.»

«Pasaulei vienalga, ko pāvests domā par viendzimuma laulībām. Tas ir svarīgi tikai cilvēkiem, kam viņš patīk un kas viņam seko, taču tie nav visi ticīgie,» viņa piebilda.

Pagājušogad «Lady Gaga» videoklips dziesmai «Judas», kurā dziedātāja attēloja Bībeles tēlu Mariju Magdalēnu, saniknoja daudzus kristiešus visā pasaulē.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu