Ķirsons mājiniekus priecē ar paša gatavotu maltīti (32)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Pazīstamais uzņēmējs Gunārs Ķirsons, kurš jau 25 gadus darbojas ēdināšanas biznesā, joprojām neatsakās no ēdiena gatavošanas saviem mājiniekiem.

Gunāra Ķirsona vadītais ēdināšanas uzņēmums «Lido» šogad svin 25. dzimšanas dienu. Turklāt Ķirsons nedomā atteikties no ēdināšanas biznesa un pievērsties kam citam. Viņš turpina kalt plānus par biznesa paplašināšanu, jo pirms vairāk nekā pusgada esot atradis lielisku komandu, ar kuru kopā plāno kalnus gāzt. «Joprojām visas «Lido» akcijas pieder Gunāram Ķirsonam, bet netiek izslēgts, ka kāds no uzņēmuma valdes tās varētu iegūt,» atzīst pieredzes bagātais uzņēmējs.

Uzņēmējs Gunārs Ķirsons ar savu jauno komandu svin "Lido" 25. jubileju
Uzņēmējs Gunārs Ķirsons ar savu jauno komandu svin "Lido" 25. jubileju Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Ķirsons atklāj, ka viņš no saviem vecākiem nebija saņēmis iespaidīgu mantojumu, lai savulaik varētu sākt biznesu, tādēļ visa pamatā ir banku kredīts. «Jebkurš bizness darbojas tikai ar kredītu palīdzību. Arī es neko nebūtu bez kredīta spējis izveidot,» viņš piebilst.

Lai arī visa ikdiena pakārtota ēdināšanas biznesam, Ķirsons reizēm savus mājiniekus iepriecina ar paša gatavotām maltītēm.

Ķirsona plānos ir sava ēdināšanas biznesa paplašināšana
Ķirsona plānos ir sava ēdināšanas biznesa paplašināšana Foto: Mārtiņš Otto/TVNET
Komentāri (32)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu