Normunds Bērzs iejuties «UgunsGrēka» veterānu kolektīvā (5)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv

TV3 seriāls «UgunsGrēks» devītajā sezonā pārsteidz ar jauniem personāžiem. Viņu vidū arī uzņēmējs un bijušais sportists Cēzars, ko atveido aktieris Normunds Bērzs.

Dzīvesstila portāls «Sejas», viesojoties «Ugunsgrēka» viesnīcas apartamentos, novēroja, ka Normundam ar seriāla varoņiem izveidojušās draudzīgas attiecības. «Lēnā garā mēģinu saprast visas attiecības, kas notiek ārpus kadra un kadrā. Man jau ir interesanti, jo «UgunsGrēks» ir tāds organisms, kas darbojas ļoti ilgi ārpus kadra un katram no seriāla varoņiem izveidojušās savas attiecības. Seriāla aktieru komandā jūtos ļoti labi, jo ar šiem aktieriem jau iepriekš esmu darbojies kopā. Turklāt mana seriāla mamma, ko atveido aktrise Rasma Garne, ļoti ilgus gadus bija mana teātra mamma. Ar Rasmu Latvijas Nacionālajā teātrī ļoti daudzās izrādēs esam spēlējuši mātes un dēla attiecības,» atklāj aktieris.

Pirms Normunds Bērzs saņēma uzaicinājumu pievienoties «UgunsGrēka» varoņu komandai, viņš zinājis, ka ir šāds seriāls, bet nav bijis tā kaislīgs fans. «Man ir ļoti piesātināts darba grafiks, tāpēc vakaros, kad rādīja seriālu, nebiju mājās pie televizora ekrāna. Tādēļ es nepārzināju seriāla virtuvi un varoņu attiecību peripetijas,» paskaidro Normunds. Viņš atzīst, ka ar lielāko prieku filmējas lielākās vai mazākās lomās latviešu seriālos. Aktieris ir arī filmējies Krievijas TV seriālos.

"UgunsGrēka" viesnīcas apartamentos - Cēzars, ko atveido aktieris Normunds Bērzs ar savu mammu, kuras lomā iejutusies Rasma Garne
"UgunsGrēka" viesnīcas apartamentos - Cēzars, ko atveido aktieris Normunds Bērzs ar savu mammu, kuras lomā iejutusies Rasma Garne Foto: Sejas.lv

Aktieris apzinās, ka «UgunsGrēks» latviešiem kļuvis par iemīļoto zīmolu. «Ik pa brīdim jau saņemu dažādus komentārus. Vairāk vai mazāk man zināmi cilvēki ir pieminējuši: «Re, re, tu arī tagad seriālā!» Gan jau nākotnē vēl saņemšu dažādus komplimentus par savu atveidoto varoni, lai tik seriāls uzņem apgriezienus,» viņš prāto.

Raksturojot savu atveidoto varoni – Elizabetes (Maija Doveika) dzīvesbiedru, uzņēmēju un bijušo sportistu Cēzaru, Normunds Bērzs atklāj, ka viņš ir mērķtiecīgs cilvēks, kas savu mērķi sasniedz ar jebkādiem līdzekļiem. «Visi līdzekļi ir labi; vai tas ir biznesā, vai privātajā dzīvē. Ja manam varonim to vajag, tad viņš to dabū jebkādiem līdzekļiem, izņemot kriminālo pusi jeb melno vai negatīvo. Protams, Cēzars ir privātīpašniecisks,» stāsta aktieris.

Jau vairāk nekā desmit gadus Normunds Bērzs darbojas izklaides industrijas biznesā un vada savu pasākumu aģentūru. «Nodarbojos ar tautas lustēšanu!» viņš piebilst.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu