Guna Leiškalne iegādājusies ekskluzīvu somiņu (78)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Guna Leiškalne-Rokk bieži vien apmeklē saviesīgus pasākumus, kuros izceļas ar saviem gaumīgi izvēlētajiem tērpiem. Tādēļ ne vienu vien reizi Guna iekļuvusi žurnālu smalko aprindu hronikās. Apmeklējot pēc rekonstrukcijas atklāto zīmola «Emporio Armani» veikalu, Guna demonstrēja savu jauno un ekskluzīvo pirkumu - Olympia Le Tan rokassomiņu, ko iecienījušas slavenas modes dāmas visā pasaulē.

Sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» Guna neslēpj sajūsmu par ekskluzīvo pirkumu: «Tieši šāda somiņa, kuru rotā grāmatas «Turn Your Humor into Money» vāks, ir roku darbs, un tā ražota ierobežotā skaitā, tikai sešpadsmit eksemplāru. Dizainera Olympia Le-Tan darinātās rokassomiņas šobrīd visā pasaulē ir ļoti populāras un tiek izķertas maksimums divu stundu laikā. Šo somiņu iegādājos net-a-porter.com.»

Guna atklāj, ka viņai ļoti patīk literatūra. «Es nelasu detektīvromānus, sieviešu romānus. Es lasu tikai labu literatūru. Mana reliģija ir Ļevs Tolstojs un Dostojevskis. Šie autori mani iedvesmo,» viņa piebilst.

Tiesa gan, lai arī grāmatu «Turn Your Humor into Money» Guna nav lasījusi, viņa atklāj, ka šīs grāmatas nosaukums lieliski raksturo viņas būtību. «Esmu cilvēks, kura viena no svarīgākajām rakstura īpašībām ir ironija. Naudu es nemāku pelnīt, tātad somiņas nosaukums man ir kā definīcija,» viņa stāsta.

Vaicājot, kāds tad ir Gunas stilīgās rokassomiņas saturs, viņa atklāj, ka tajā atrodas mobilais tālrunis un atslēgas.

Ekskluzīvās somiņas cena ir 1130 eiro jeb 791 lats. Guna norāda, ka viņas jauniegādātā somiņa būs aktuāla mūžīgi, jo tās dizains ir klasisks. «Es nekad nepērku neko tādu, ko pēc vienas sezonas sviestu ārā. Man derdzas, ka cilvēki šķiežas. Nepatīk piesārņot pasauli ar kaut ko, no kā nav jēgas,» viņa nosaka.

Komentāri (78)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu