Laivlija noliedz baumas par grūtniecību (4)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Bleikas Laivlijas un Raiena Reinoldsa medusmēnesis ir beidzies, un 25 gadus vecā aktrise atkal atgriezusies darbos. Pirms dažām dienām viņa jau tika manīta filmēšanas laukumā.

Acīgie paparaci pamanīja, ka Laivlijas roku nerotā laulības gredzens. Iespējams, sirdij tik dārgā rotaslieta, kas krietni patukšoja Reinoldsa maku, vienkārši traucēja aktrisei iejusties savas varones Serēnas van der Vudsenas tēlā.

Laivlija un Reinoldss apprecējās pagājušajā nedēļā, un tas izraisīja daudz baumu - piemēram, ka aktrise gaida pēcnācēju. Tāpat runāja, ka uzņemšanas laukumā viņa ēd par diviem.

Taču Laivlijas pārstāvis jau paguvis visus pārliecināt, ka šādiem paziņojumiem nav pamata un ka tie ir melīgi. Tiesa, kādā nesenā intervijā aktrise pauda: «Vienmēr esmu sapņojusi par lielu ģimeni. Ja vien tas būtu iespējams, es gribētu trīsdesmit bērnus.»

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu