Miks un Paula Dukuri ālējas mājas pagalmā (33)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Dziedātāji Paula un Miks Dukuri uzfilmējuši jestru videoklipu savai jaunākajai dziesmai «Coo Coo». Draiskais sižets filmēts Cēsu novada Raiskumā Dukuru ģimenes privātmājas pagalmā.

Grupa «Positive For» ar vokālistiem Paulu un Miku Dukuriem nodevuši saviem klausītājiem jaunākās dziesmas «Coo Coo» videoklipu, kas aicina ļauties pozitīvam neprātam. Māsa un brālis sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» atklāj, ka jaunais videoklips abiem ir ļoti personisks. «Klipā mēs uzvedamies tā, kā cilvēki uzvedas mājās, kad neviens neskatās uz viņiem. Pirmo reizi, noskatoties video, nodomāju: ārprāts un visi svešie cilvēki skatīsies un nodomās, ka esmu vājprātīga. Videoklipa vēstījumā gribam pateikt, ka bijām ieslīguši ikdienas rutīnā un stereotipos, tādēļ vajag palikt «kukū» un parādīt to, kādi mēs patiesībā esam, nedomājot, ko citi par to domās,» atzīst Paula.

Videoklipa sižetā Paula un Miks ampelējas istabā, kas video nobeigumā sagrūst un skatam paveras pagalms, kur ar ģitāru rokās sēž Dukuru tētis Edijs, kuram blakus ganās kaimiņienes kaza. «Tas bija liels bonuss, ka klipu filmējām mājās, jo varēju mierīgi uzkrāsoties savā istabā,» piebilst Paula. Viņa uzsver, ka klipā viss ir īsts un pa īstam arī Paula un Miks, piepalīdzot visai ģimenei, izlauzās no speciāli izveidotās istabas. «Tas bija tikai viens mirklis, kad istaba sagruva. Mums pat ir teikuši, ka esam klipu veidojuši ar datorgrafikas palīdzību, bet tā vis nav,» viņa skaidro un piebilst, ka klips ir Dukuru ģimenes 100% roku darbs.

Savukārt Miks Dukurs atklāj, ka, meklējot nepieciešamo apgaismojumu un pareizos filmēšanas leņķus, vispiemērotākā vieta ir tieši pie virtuves loga. Video sižetu Miks esot nosapņojis. «Daļēji to redzēju sapnī. Pēdējās reizes, kad ir nepieciešamība filmēt klipus, esmu pats tos vizualizējis,» stāsta Miks.

Komentāri (33)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu