Šovā ar bērnu uz rokām un 15 cm papēžiem (57)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3

Jau rīt, 21.09., sāksies rudens lielākais piedzīvojums - šovs «Saimnieks meklē sievu» ar vadītāju Baibu Sipenieci-Gavari priekšgalā. Darbs pie tā sācies jau pavasarī, kad sievietes tika aicinātas sūtīt vēstules desmit uzņēmīgiem Latvijas saimniekiem. Vēstules saņemtas, un laiks tās nodot saimniekiem, lai pēc tam izvēlētos dāmas, ar kurām tikties un baudīt ne vien romantiku, bet arī dažādos saimniecības darbus.

Visas vasaras garumā ikvienai sievietei bija iespēja uzrunāt vienu no desmit Latvijas saimniekiem, kuri meklē otru pusīti TV3 šova Saimnieks meklē sievu ietvaros. Pienācis laiks uzzināt, cik īsti katrs no saimniekiem vēstules saņēmis un kuras daiļā dzimuma pārstāves tiks aicinātas uz iepazīšanos klātienē. Jau pirmajā raidījumā 21.septembra vakarā skatītāji kopā ar vadītāju B.Sipenieci-Gavari varēs doties uz saimniecībām, lai nodotu vēstuļu kaudzes saimniekiem. Kad

vīri kopā ar saviem radiniekiem – mammu, tēti, māsīcām, onkuli vai bērniem – izvērtēs saņemtos sūtījumus,[c/] būs laiks izvēlēties, ar kurām satikties arī aci pret aci un iepazīties jau nedaudz tuvāk.

Foto: TV3

Improvizētā zaļumballe

Pēc pirmā raidījuma un vēstuļu rakstītāju iepazīšanas pieci populārākie vēstuļu saņēmēji katrs izvēlēsies piecas dāmas, ar kurām klātienē baudīt improvizētu ballīti lauku mājās Gungās Ādažu novadā. Visi satiksies ballītē, kurā spēlēs pirmās OKartes skatuves uzvarētāji – grupa Jātnieki.

Kāda no šīs grupas dalībniecēm mācīs sievietēm un saimniekiem dejot, un tās dāmas, kurām vislabāk izdosies deju soļi, dosies uz randiņu ar izvēlēto saimnieku.

Jāatzīst, ka šī ballīte izteiks ļoti daudz, jo pēc tās saimniekiem būs jāizvēlas trīs meitenes, kuras dosies uz viņu saimniecību. Pēc pirmās dienas, kas tiks aizvadītas laukos, saimniekam būs jāizvēlas, kura no trim meitenēm dosies mājās un kuras divas turpinās dalību šovā un cīņu par saimnieka sirdi un sievas godu.

Foto: TV3

Viss pa īstam!

Šova producente Sandija Miezīte atzīst, ka notikumi, kas tiks piedzīvoti saimniecībās, pārspēj jebkuru iepriekš izdomātu telenoveles scenāriju, jo tur viss notiks pa īstam. Tāpēc vēl grūti spriest, cik reālu pāru izveidosies pēc šova. Bet viens ir skaidrs – ne tikai saimnieki, bet arī viņu izvēlētas sievas būs ļoti drosmīgas un savu dzīvi izliks kā uz delnas. Starp dalībniecēm ir gan sieviete, kura uz pirmo randiņu ar saimnieku

atnāks ar 10 mēnešus vecu bērnu uz rokām, gan blondīne, kura uz saimniecību dosies 15 cm augstās kurpēs.

Filmēšanas gaitā atklāsies arī vairāki traģiski stāsti – piemēram, viena no sievietēm tikai nesen uzzinājusi, ka tēvs, kurš viņu visu bērnību sitis, patiesībā nemaz nav viņas tēvs. Lai atbrīvotos no šīm traģiskajām bērnības atmiņām, viņa sākusi rakstīt grāmatu.

Šovā piedalās radinieki

Saimniecībās spilgti personāži būs ne vien saimnieki un viņu potenciālās sievas, bet arī radinieki. Kādā no saimniecībām meitenei izveidosies konflikts ar puiša pamāti, bet citā vietā sievietes izstrādinās potenciālais vīratēvs. Daiļā dzimuma pārstāves laukos gaida ļoti dažādi darbi – būs jāslauc kazas un govis, jāsver jēri, būs jāšķiro vēžu puisīši un meitenītes, jācērp aitas un jātīra dīķis.

Foto: TV3

Pirms sākas lielais piedzīvojums, ikviens aicināts noskatīties amizantu un intrigu pilnu īsfilmu TV3 Play:

Īsfilma TV3 Play

Komentāri (57)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu