Izaicini sevi un kļūsti par «Slavenību seju»! PIESAKIES! (4)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Sejas.lv aicina pieteikties visus interesentus, kas sevī saskata jebkādu vizuālu līdzību ar kādu pasaulē vai Latvijā slavenu personību. Tāpat arī vari pieteikt draugus vai radiniekus, ikvienu, uz kuru paskatoties, redzam kādu visiem zināmu slavenību!

Ja man būtu blondi, gari mati – es būtu izlieta Linda Leen... Mana drauga šokolādes krāsas acis tā vien atgādina neatvairāmo Džonija Depa skatienu! Kad skatos uz savu krustmāti, neticami, bet viņa ir kā eksprezidentes Vairas Vīķes–Freibergas dvīņumāsa! Reiz mani kasiere noturēja par Māri Štrombergu un palūdza autogrāfu! Mans fizikas skolotājs ir izliets Ļeņins - nez kur daba tā pajokojusi! Ikreiz, redzot princeses Diānas foto, manī ir savāda sajūta, jo šķiet - es skatos uz sevi!

Foto: Publicitātes foto
Sejas.lv aicina – ja kaut kas no šī tev šķiet pazīstams vai agrāk jau dzirdēts – piesakies!

Kas tev jādara?

  • Atsūti mums divus foto – portretu un bildi, kurā kandidāts ir redzams pilnā augumā!

  • Tāpat gaidām slavenību foto, kuros saskati vislielāko līdzību!

  • Visu info (telefonu, adresi,savus izmērus, līdzīgo pazīmju aprakstu, datus par dzīvesvietu un nodarbošanos, kā arī foto) sūti uz e-pastu: redakcija@sejas.lv

    Vēstulē uzraksti arī sev pārvērtībām vēlamāko laiku un savu dzīvesvietu!

Ja tiksi izvēlēts starp projekta finālistiem, tev būs iespēja ne vien piedzīvot fantastiskas izskata un stila pārmaiņas salonā «HAIRRIGA», bet arī neaizmirstamu fotosesiju, kurā profesionāli meistari tevi pārvērtīs par zvaigznes līdzinieku.

Un, kas zina, varbūt dzīvē būs iespēja tikties ar savu dubultnieku!

Padari savu rudeni piedzīvojumiem bagātu un piesakies!

Ja arī tavu draugu, radu, paziņu vai kaimiņu vidū ir kāds projekta kandidāts, neturi sveci zem pūra un informē mūs!

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu