Viola Abramova vakariņu viesiem liek seksīgi kustināt gurnus (5)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3

Aizvadīta otrā raidījuma «Gandrīz ideālas vakariņas» sērija ar TV šovu uzvarētājiem, kurā sabiedrībā pazīstamie viesi izdejojās un cienājās ar gardiem ēdieniem pie TV šova «Dejo ar zvaigzni» laureātes Violas Abramovas-Mailītes.

Viola aicināja ciemiņus savā, mātes un vīra mājā Vangažos, kurā nekautrējās parādīt arī profesionālajā dejošanā godam nopelnītos uzvarus kausus, kā arī iepazīstināt skatītājus ar savu mazo draudziņu – sunīti Žafrēnu. Pirms viesi ieradušies, Viola devās nopirkt produktus, lai pagatavotu plānotos ēdienus – uzkodu «Rudens noskaņā», pamatēdienu «Paļčiki obļižiš» un desertu «Dejas saullēktā».

Vakar šovu varoņi – Viola Abramova-Mailīte, Atis Auzāns, Sarmīte Prule un Anete Volmane - ciemojās pie Baltijas «Robinsona» titula ieguvēja Māra Šveiduka, kurš uzkodu laikā cienāja viesus ar proteīna kokteiļiem.

Viola atzinās, ka iepriekšējā naktī bija gulējusi tikai trīs stundas,

taču, pateicoties Šveiduka dzērienam, namamātei garastāvoklis bija ļoti labs un gatavošana ritēja bez aizķeršanās.

Visiem pa priekšu, skandinot dziesmu un dejojot, pirmā ieradās Sarmīte Prule, kura savulaik uzvarējusi šovā «Dejo nost», turklāt apdāvināja Violu ar ciemakukuli un lielu ziedu pušķi. Arī pārējie ciemiņi neatpalika no Sarmītes un jau pavisam drīz viesojās skaistajā Violas mājā. Mielasts varēja sākties, un laipnā viesu uzņēmēja lika galdā uzkodu ēdienu, kura receptes autors ir Violas vīrs Rihards Mailītis.

Foto: TV3

Baudot uzkodas, dalībnieki atzinās, kas viņiem licies visgrūtākais no piedzīvotā šovos. Atklājās, ka Šveidukam visgrūtākā bijusi nīkšana uz salas, kur nekas nemainās, kā arī grāmatas uzmetuma slēpšana no producentiem. Savukārt Sarmīte Prule šovā «Dejo nost» visai drastiski tiekusies pēc panākumiem, jo esot bijušas reizes, kad

pirms uzstāšanās neesot ēdusi pat četras dienas, dzerot tikai ūdeni un apmeklējot fitnesa treniņus.

Uzkodas recepti izdomājis Violas vīrs, bet pamatēdiena autore ir dejotājas māte. Jāteic, ka tumšmatainās daiļavas mamma zina, kā apmierināt ciemiņu izsalkumu, jo viesi bija sajūsmā par galveno vakara ēdienu.

Vakaram turpinoties, sarunas kļuva pikantākas un darbības aktīvākas. Tika apspriests jautājums, vai šova uzvarētāji gribētu un varētu atrasties kameras priekšā kaili. Īsti jau neviens negrib, savukārt Atis Auzāns nejutās pārliecināts: «Ja es to darītu, kam tas būtu interesanti?!»

Foto: TV3

Protams, ka Viola bija sarūpējusi arī atraktīvu izklaidi, kurā izkustināt gurnus nācās pat tiem, kas no dejošanas vienmēr izvairījušies. Pieredzējusī dejotāja atzina, ka Auzānam sanācis ļoti labi. Jāpiebilst, ka Atis reiz ticis aicināts uz dejošanas šovu, taču atteicies, jo sevī dejotāju nesaskata.

Auzāns, šķiet, novērtēja komplimentu un aplaimoja Violu ar desmitnieku, kuram sekoja Sarmītes un Anetes devītnieki, kā arī Māra astotnieks. Māris par piešķirto vērtējumu piebilda: «Iespējams, ka šī ir arī visaugstākā atzīme.» Šobrīd neviens no dalībniekiem nav tuvāk vai tālāk no uzvaras, tādēļ, ka Mārim un Violai ir vienāds punktu skaits.

Foto: TV3

Nākamajā raidījumā būs redzams, ko spēj pagatavot un kādas izklaides sarūpējis šova «Koru kari» uzvarētājs Atis Auzāns.

Skaties raidījuma atkārtojumu

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu