Šveiduks vakariņās pasniedz proteīna pulverus (25)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3

17. septembra vakarā TV3 kanālā tika atklāts šova «Gandrīz ideālas vakariņas» jaunā sezona. Pirmās nedēļas varoņu vidū bija dažādu TV šovu uzvarētāji. Pirmais vakariņās ielūdza treneris Māris Šveiduks, kurš savulaik uzvarēja šovā «Robinsoni». Māris viesus pārsteidza, ceļot galdā visai neierastus «starterus» - no proteīna pulvera gatavotus kokteiļus.

Pie Māra ciemojās šova «Dejo nost!» uzvarētāja Sarmīte Prule, «Okartes skatuves» laureāte Anete Volmane, «Dejo ar zvaigzni» otrās sezonas labākā dejotāja Viola Abramova un «Koru karu» labākais koru vadītājs - Atis Auzāns.

Māris Šveiduks vakariņām bija gatavojies rūpīgi - galdā tika celti īpaši pārdomāti ēdieni, kā arī izklaides bija Māra stilā - visai sportiskas un atraktīvas! Bija pat jāiekur kamīns pēc seno afrikāņu metodēm.

Viesi izdzirdot dažu ēdienu sastāvu, nepārprotami samulsa, neslēpjot, ka ir aizspriedumi pret šāda veida pulveru iemaisīšanu ēdienos.

Tomēr nogaršojot viesu domas mainījās, pat atzīstot, ka tas ir vērtīgs atklājums un viņi ir gatavi pamēģināt arī mājās.

Foto: TV3

Šveiduks no viesiem saņēma no 40 maksimālo punktu skaita 36 punktus.

Skaties raidījuma atkārtojumu

Jau šovakar, 18.09., ciemosimies pie Violas Abramovas, kur ēdīsim, smiesimies un dejosim!

Foto: TV3
Komentāri (25)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu