«Totaldobže» norisināsies Kompasa Rudens cikls

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

No 19. septembra līdz 24. oktobrim sešas trešdienas Totaldobže mākslas centrā (bijušās rūpnīcas VEF teritorijā, ieejot teritorijā no Bērzaunes ielas puses) norisināsies Kompasa Rudens cikls. Prezentāciju pasākumos būs iespēja tuvāk iepazīties ar pašlaik aktīvā darbībā esošiem māksliniekiem no džeza mūzikas, filosofijas, teātra režijas un laikmetīgās klasiskās mūzikas.

Latvijas laikmetīgās mākslas dzīve piedāvā neskaitāmas iespējas baudīt Kompasā pārstāvēto jomu mākslinieku darbus dažādās formās un variācijās, bet bieži vien pats mākslinieks paliek aizkadrā, runājot tikai pastarpināti caur saviem darbiem. Tādēļ jaunās mākslas prezentāciju cikls Kompass būs atvērta diskusiju telpa, kurā pats darba radītājs satiksies ar auditoriju. Prezentāciju un diskusiju process piedāvās iespēju iedziļināties konkrēto mākslinieku radošajā procesā un tā saturā no tiešas un nepastarpinātas pašu autoru perspektīvas.

Pirmajā Kompasa pasākumā 19. septembrī plkst. 19 piedalīsies teātra režijas pārstāvji - Elmārs Seņkovs un Kārlis Krūmiņš, ar viņiem iepazīstinās teātra kritiķe, Kompasa eksperte – teātra kritiķe Maija Treile. Laikmetīgo klasisko mūziku pārstāvēs Linda Leimane un Santa Ratniece, ar viņām iepazīstinās komponists, Kompasa eksperts – komponists Rolands Kronlaks.

26.09. plkst. 19 džeza mūzika (Jānis Runģis un Edvīns Ozols). Eksperts – Deniss Paškēvičs. Filosofija (Signe Mežinska un Andrejs Balodis). Eksperts – Artis Svece.

03.10. plkst. 19 džeza mūzika (Inga Bērziņa un ... ). Eksperts – Deniss Paškevičs. Laikmetīgā klasiskā mūzika (Ieva Klingenberga un Laura Gustovska). Eksperts - Rolands Kronlaks.

10.10. plkst. 19:00 teātra režija (Valters Sīlis un Inese Mičule). Eksperte – Maija Treile. Džeza mūzika (Dāvis Jurka un Artis Orubs). Eksperts - Deniss Paškevičs.

17.10. plkst. 19:00 teātra režija (Mārtiņš Eihe un Andrejs Jorovojs). Eksperte – Maija Treile. Filosofija (Ieva Kolmane un Elga Freiberga). Eksperts – Artis Svece.

24.10. plkst. 19 Filosofija (Kārlis Vērpe un Uldis Vēgners). Eksperte – Ieva Kolmane. Laikmetīgā klasiskā mūzika (Voldemārs Johansons un Andris Dzenītis). Eksperts - Rolands Kronlaks.

Ieejas maksa pasākumā 3 LVL vai 5 dobžiki.

Pērkot abonementu uz 3 pasākumiem – 5 LVL un uz visu Rudens ciklu – 8 LVL.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu