Džoliju tur aizdomās par sadarbību ar CIP (3)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Ciemojoties Turcijā, interese par aktrisi Andželīnu Džoliju nebija saistīta ar viņas profesionālo darbību, bet gan tādēļ, ka Turcijas opozicionāri tur viņu aizdomās par sadarbību ar CIP (Centrālo izlūkošanas pārvaldi).

Tautas republikas partijas priekšsēdētājs nosūtījis oficiālu pieprasījumu parlamentam, kurā prasījis izskaidrot ANO Augstākā komisāra bēgļu jautājumos speciālās vēstnieces Andželīnas Džolijas iespējamo saistību ar CIP. Šis pieprasījuma teksts lasāms arī internetā: «Kādēļ parlamenta un Džolijas tikšanās bija slēgta presei? Vai jūs grasāties informēt sabiedrību par šajā sēdē izskatītajiem jautājumiem? Vai aktrise ir CIP aģente, kurai pasaulē jāveido sabiedrības viedoklis par amerikāņu kara politiku?»

Tāpat šīs partijas pārstāvji vēlas zināt, vai Džolijas neseno viesošanos Sīrijas bēgļu nometnē nevajadzētu uzskatīt par CIP direktora un ASV valsts sekretāra vizītes turpinājumu.

Turcijas iekšlietu ministrs pagaidām uz šo pieprasījumu nav atbildējis.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu