Neticami! Zani Dombrovsku izglābj īsts «supermens» (11)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ingrīda Punka

Pagājušās nedēļas nogalē vēlā vakara stundā pie kinoteātra «Splendid Palace» ieejas piestāja garāmgājēji, kuri bija neizpratnē, redzot uz bruģa guļam Latvijas Nacionālā teātra aktrisi Zani Dombrovsku un vīrieti, kurš, ģērbies populārā kino varoņa Supermena tērpā, laidās lejup no kino ēkas jumta.

Tiesa gan, nekas dzīvībai bīstams nebija noticis un arī aktrise Zane Dombrovska bija sveika un vesela. Taču raidījuma «Kinotēka» režisorei Lindai Oltei vajadzējis mierināt satrauktos garāmgājējus un izskaidrot situāciju. Vēlajā vakara stundā pie kinoteātra «Splendid Palace» ieejas tika filmēta performance, kuras pirmizrādi varēsim vērot 13. septembrī LTV ēterā raidījumā «Kinotēka». «Tā būs neliela piecu minūšu filmiņa. Pati ar trīcošu sirdi skatīšos, kas mums būs sanācis,» atklāj video sižeta varone, aktrise Zane Dombrovska.

Aktrise nelielajā kinolentē atveido Kati. «Mana atveidotā varone satiek puisi Žani, ko atveido mans skatuves kolēģis Ivars Kļavinskis, un sarunā randiņu. Taču Katei neiepatīkas šis puisis, turklāt viņš nav varējis iegādāties biļetes uz kino. Uz kino Kate aiziet ar citu puisi vārdā Lielais. Filmas seansa laikā pēkšņi viss ir dūmos un skatītāji skrien ārā no piedūmotās ēkas. Nonākusi uz ielas, es pēkšņi noģībstu, bet Lielais nezina, ko iesākt šajā situācijā, un pārbijies dodas prom. Taču tajā pašā laikā no kinoteātra jumta nolaižas īsts «supermens» un izrādās, ka zem tērpa ir paslēpies tas pats Žanis, kas mani neaizveda uz kino,» kino sižetu atstāsta aktrise.

Zane Dombrovska ir sajūsmā par filmēšanas procesu, ko viņa uztvērusi kā interesantu piedzīvojumu. «Kolosāls sižets, absolūta klasika. Tas ir ieskats par to, kā top kino,» viņa nosaka.

Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu