Artūrs Mednis pieskata drauga mīļoto sievieti (10)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv

Latvijā populārākais sociālo tīklu lietotājs un moderno komunikācijas veidu speciālists Artūrs Mednis pēdējā laikā aizvien biežāk saviesīgus pasākumus apmeklē daiļās blondīnes Lindas Igolnieces pavadībā.

Artūrs Mednis ar simpātisko blondīni apmeklēja gan skandalozās popzvaigznes Lady Gagas koncertu Mežaparka estrādē, gan latviešu populārās grupas «Instrumenti» pirmā koncertieraksta DVD formātā «TRU LIVE 2011» prezentāciju. Tiesa gan, Artūra Medņa daiļā pavadone, uzņēmuma «Jaffa» īpašniece Linda Igolniece, nav viņa mīļotā sieviete.

Moderno komunikācijas veidu speciālists Artūrs Mednis saviesīgos pasākumos pieskata drauga mīļoto sievieti, uzņēmēju Lindu Igolnieci
Moderno komunikācijas veidu speciālists Artūrs Mednis saviesīgos pasākumos pieskata drauga mīļoto sievieti, uzņēmēju Lindu Igolnieci Foto: Sejas.lv

Sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» Artūrs Mednis atklāja, ka viņš ar Lindu ir labos draugos un nekādu pikantēriju abu starpā nav. Savukārt Linda piebilda, ka viņa itin mierīgi var atturēties no jaunu attiecību vilinājuma, jo nav brīva sieviete. «Man ir brīnišķīgs draugs. Viņš šobrīd ir Amerikā. Artūrs ar manu draugu ir labi pazīstams, tādēļ var teikt, ka Artūrs mani sargā drauga prombūtnes laikā,» atklāj Linda.

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu