Maijas Doveikas dzīvē «UgunsGrēks» ieviesis korekcijas (54)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

TV3 ekrānos atgriezies skatītāju iemīļotais seriāls «UgunsGrēks», kuram šoruden jau astotā sezona. Un atgriezusies arī Maijas Doveikas atveidotā varone Elizabete. Visu vasaru seriāla skatītājiem galvassāpes radīja jautājums, vai septītās sezonas noslēguma sērijā Elizabete pēc traģiskā kritiena no viesnīcas gultas būs sveika un vesela. Arī pati aktrise ir priecīga, ka viņai lemts arī šajā sezonā turpināt filmēties populārajā seriālā.

Ar Elizabetes lomas atveidotāju Maiju Doveiku dzīvesstila portāls «Sejas» tiekas «UgunsGrēka» viesnīcā, kur top astotās sezonas jaunākās sērijas. Lai arī tik tikko TV3 ekrānos tiek raidītas jaunās sērijas, «UgunsGrēka» radošā grupa režisores Intas Gorodeckas vadībā jau filmē 16. sēriju.

Interesanti, ka astotā seriāla sezona sākas ar sēriju, kurā notikumi risinās pēc piecu gadu pārtraukuma. Pa šo laiku krasi mainījusies seriāla varoņu privātā dzīve, tikumi un dzīvesstils. Maijas Doveikas atveidotā Elizabete mainījusi savu vizuālo tēlu, viņas tumši brūnie mati ieguvuši gaišāku toni, kā arī aizvadītajā piecgadē Elizabete ir izgājusi pie vīra – jaunā seriāla varoņa, uzņēmēja Cēzara, ko atveido aktieris Normunds Bērzs.

Seriāla "UgunsGrēks" varoņi - Elizabete (Maija Doveika) un Cēzars (Normunds Bērzs)
Seriāla "UgunsGrēks" varoņi - Elizabete (Maija Doveika) un Cēzars (Normunds Bērzs) Foto: Publicitātes foto

«Šajā sezonā skatītāji var pārliecināties, ka septītā sezona nav beigusies ar traģēdiju un nekā skaudra nav, jo neviens no varoņiem nav atvadījies no seriāla - gan Ziemelis, gan Elizabete turpina filmēties. Visi esam sprauni un kustīgi, un mūsu atveidotajiem varoņiem dzīvē notikušas daudzas pozitīvas izmaiņas. Man liekas, ka ļoti interesants ir sižeta atrisinājums pēc piecu gadu pārtraukuma. Ir notikušas tik neticamas lietas un spēcīgi viss mainījies. Elizabetei pa šiem pieciem gadiem ir ļoti spēcīga vērtību maiņa, un līdz ar to man kā aktrisei ir interesanti strādāt. Līdz ar to būs jauni sarežģījumi, situācijas, problēmas un prieki. Katrā ziņā es kā Maija Doveika par Elizabeti varu teikt, ka šobrīd mana varone dzīvo stabilā un jaukā situācijā, kas daudziem varētu šķist pirmklasīga un pat apskaužama. Es kā aktrise intuitīvi jūtu Elizabetei ļoti lielus sarežģījumus un emocionāli smagu jautājumu risināšanu nākotnē,» stāsta aktrise.

Maija Doveika ir informēta, ka visu vasaru daudzi TV3 skatītāji galvu lauzīja par viņas atveidotās varones Elizabetes likteni. «Šodien noteikti daudzi atviegloti nopūtīsies, redzot, ka Elizabete atgriežas seriālā. Šo situāciju vistrāpīgāk raksturo teiciens: «Vajag to, kā nav!» Var būt, ka citi atkal, ieraudzījuši, ka Elizabete ir seriālā, celsies un teiks pretējo: «Nu ko viņa atkal tur dara?»» prāto aktrise.

Seriāla "UgunsGrēks viesnīcas apartamentos tiek uzņemta jaunākā sērija
Seriāla "UgunsGrēks viesnīcas apartamentos tiek uzņemta jaunākā sērija Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

TV3 seriāls «UgunsGrēks» kļuvis tautā iemīļots un populārs. «Jā, «UgunsGrēks» ir kļuvis par brendu. Lai cik tas dīvaini izklausītos, bet man kā aktrisei daudzos darba piedāvājumos samaksa par izdarīto darbu ir daudz augstāka, pateicoties seriāla brendam, jo es esmu tā Elizabete no «UgunsGrēka». Līdz ar to man jāsaka liels paldies par ļoti daudzām lietām tieši «UgunsGrēkam» un paldies Dievam par iespēju būt šajā seriālā,» sarunas nobeigumā atklāj Maija Doveika.

Komentāri (54)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu