Rolands Ūdris ar mīļoto devies izvēdināt galvu uz Krakovu (5)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Mūziķis Rolands Ūdris ar savu mīļoto sievieti, bijušo aktrisi Ilonu Balodi internetā atraduši lētas autobusa biļetes un devušies uz Krakovu, lai izvēdinātu galvu un uzspēlētu. Taču pirms tam pāris dienas Rolands izmēģinājis spēkus mežistrādes darbos.

Sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» mūziķis atklāj, ka mežistrādes darbos bija nolēmis pastrādāt vien tādēļ, ka gribēja gan galvu izvēdināt, gan fizisko formu uzlabot. «Ja citi iet sportot uz trenažieru zāli un par to vēl maksā naudu, tad es pāris dienas fiziski pastrādāju un par to vēl saņēmu naudu. Divas ar pusi dienas kārtīgi mežā izsvīdu. Kokus gan nezāģēju. Biju palīgstrādnieks, no nogāztajiem kokiem zāģēju zarus un krāvu tos kaudzē, kā arī krāvu kaudzītē baļķēnus,» skaidro Ūdris un priecājas, ka mīļotā sieviete Ilona apbrīnojusi savu vīrieti par viņa uzņēmību.

Taču nu jau Rolands ar Ilonu noskatījuši internetā lētas autobusa biļetes un devušies uz Polijas pilsētu Krakovu. «Tur ir siltāks nekā pie mums Latvijā. Vienkārši braucam izvēdināt galvu un pamuzicēt uz ielas. Septembris ir tukšs mēnesis, tāpēc arī varam doties ceļā,» teic Ūdris. Abi kaislīgie ceļotāji ir iegādājušies biļetes tikai vienā virzienā, tāpēc pagaidām vēl nav zināms, vai pēc Krakovas Ilona un Rolands atgriezīsies mājās Latvijā, vai arī dosies vēl kādā ceļojumā. «Tā Kunga ceļi ir neizdibināmi,» mīklaini nosaka Ūdris.

Līdzi abi paņēmuši vien telti, guļammaisus un vēl dažas sadzīvē nepieciešamas lietas, arī fotoaparātu. Datoru gan neņēmām līdzi, jo tad jau nesanāks galvu izvēdināt,» stāsta mūziķis.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu