Miks Dukurs apprecējis savu mīļoto (4)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: no personiskā arhīva

Dziedātājs Miks Dukurs (23) pēc gada un astoņu mēnešu draudzības apprecējies ar savu draudzeni, juristi Lauru Lasovsku, kura pēc kāzām pārgājusi vīra uzvārdā. Oficiālā laulību ceremonija liecinieku klātbūtnē notikusi 31. augustā Liepājas dzimtsarakstu nodaļā.

Miks un Laura savu laulību reģistrēja Liepājā, jo tieši tur pirms vairākiem gadiem gredzenus mija dziedātāja vecāki – Lolita un Edijs. «Nekas nav mainījies, viss ir tāpat kā todien, kad precējās vecāki, – gan laulību apliecība, gan tradīcijas,» nosaka Miks. «Šīs bija spontānas kāzas. Kādu vakaru, kad staigājām pa «Rimi», iegājām juvelierizstrādājumu veikalā un sākām piemērīt laulības gredzenus, ko spontāni arī iegādājāmies un tūlīt pat nolēmām, ka precēsimies. Lai arī lēmums par kāzām bija pēkšņs, ne mirkli nešaubījos. Ar Lauru esam kopā jau gadu un astoņus mēnešus,» stāsta Miks.

Pēc oficiālās laulību ceremonijas Miks un Laura kopā ar lieciniekiem un dažiem Liepājā dzīvojošiem radiem nosvinēja savas dzīves skaistāko notikumu. Nākamajā dienā jaunlaulātie devās uz Cēsīm, lai šo notikumu nosvinētu ar Mika vecākiem.

Jaunais pāris par savām kāzām nestāstīja pat draugiem un paziņām. «Gribējām to paturēt noslēpumā. Noteikti savu laulību nostiprināsim arī baznīcā un tad arī aicināsim vecākus, radus un draugus. Tam gan vajadzēs vairāk līdzekļu,» prāto dziedātājs. Pagaidām gan Miks un Laura nav ieplānojuši konkrētu datumu, kad laulāsies baznīcā, bet noteikti līdz tam laikam jāsagādā arī baltā līgavas kleita.

Vaicājot, kā tad Miks jūtas vīra kārtā, viņš atklāj, ka par to vēl nav bijis laiks aizdomāties. «Iestājos Rīgas Starptautiskajā ekonomikas un biznesa administrācijas augstskolā, kur studēju audiovizuālos medijus, un paralēli filmējam videoklipu. Miegam atliek vien četras līdz piecas stundas, tāpēc vēl neesmu par to domājis,» viņš skaidro.

Dzīvesstila portāls «Sejas» sveic jauno ģimeni!

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu