Lauris Reiniks sauļojas un peldas Malibu pludmalē (15)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com

Latviešu populārais dziedātājs Lauris Reiniks (33) augusta nogalē aizlidoja uz Ameriku, kur strādā pie jaunā Ziemassvētku albuma, bet brīvajos brīžos tiekas ar draugiem un atpūšas. Šoreiz Lauris Amerikā, Malibu pludmalē baudīja sauli un ūdens peldes.

Kad vien Lauris Reiniks nestrādā ar Emmy balvu ieguvušo latviešu izcelsmes Holivudas mūziķi Lolitu Ritmanis pie jaunā Ziemassvētku albuma, viņš bauda Amerikas labumus. Šoreiz tautā mīlētais dziedātājs bija devies uz Malibu pludmali, kur sauļojās un peldējās Klusajā okeānā. Reiniks ir sajūsmā par silto ūdeni un skaisto pludmali. Viņš emocijas neslēpj pat sociālajā tīklā «facebook»: «It's beach time baby!» Tiesa gan, sauļojoties Lauris esot ieguvis sarkanu iedegumu, tā viņš informē savus draugus ar sociālā tīkla palīdzību.

Savukārt Laura mamma Dace Reinika turpat sociālajā tīmeklī dēlu informē, ka pēc pāris stundām Amerikā ielidos arī māsa Rūta Reinika. «Vari pagulēt ilgāk, māsa ielidos četras stundas vēlāk. Tas pa nopietno,» Dace ziņo dēlam. Uz ko Lauris atbild: «Kāpēc pagulēt? Viņa ielidos pusnaktī, es vēl nemaz gulēt nebūšu aizgājis!» Savukārt mamma Dace ar gulēšanu bija domājusi – atpūtu pludmalē.

Skat, cik Laurim Reinikam sportisks augums!
Skat, cik Laurim Reinikam sportisks augums! Foto: facebook.com
Komentāri (15)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu