Džilindžers: «Meitiņa ir spēka avots!»

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Dailes teātra režisors Dž. Dž. Džilindžers, kurš kopā ar radošo komandu pašlaik iestudē Kārļa Lāča mūziklu «Oņegins», sarunā ar portālu «Sejas» atzīst, ka pirms diviem mēnešiem viņa un aktrises Elīnas Dzelmes ģimenē dzimusī meitiņa Hanna esot viņa spēka avots.

Režisors Dž.Dž.Džilindžers un viņa dzīvesbiedre - Dailes teātra aktrise Elīna Dzelme
Režisors Dž.Dž.Džilindžers un viņa dzīvesbiedre - Dailes teātra aktrise Elīna Dzelme Foto: LETA

«Protams, Hanna vēl nerunā, taču mani un Elīnu viņa pazīst un priecājas ieraugot, kaut ko lallinot savā valodā,» vēl piebilst režisors, kurš neslēpj - aizejot mājās pēc nogurdinošas darba dienas, meitiņa viņam palīdzot radīt iekšējo harmoniju un dod papildu enerģiju.

Pagaidām jaunie vecāki meitiņu līdzi uz teātri, kur notiek izrāžu mēģinājumi, neņem. «Mums ir ļoti laba auklīte no mūsu ģimenes loka. Un es neesmu no tiem vecākiem, kas uzskata, ka aktieru un režisoru bērniem jāaug teātra aizkulisēs, lai gan zinu, ka tā izaudzis ne viens vien bērns. Uzskatu, ka mēģinājuma laikā pa skatuvi vai zāli skraidoši bērni tikai traucē procesam,» Džilis vēl strikti piebilst.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu