Izglāb Latviju, noķer politiķi Baltajā naktī (7)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Baltās nakts ietvaros Kronvalda parkā Digitālo vakariņu norises vietā ikviens varēs iesaistīties KINTEKT publiskajā spēlē Glāb Latvijas Politiku! un sacensties par balvām, ķerot politiķus.

Baltās nakts apmeklētājiem būs nebijusi iespēja iesaistīties Latvijas politikas glābšanā KINEKT interaktīvajā projekcijā Kronvalda parkā

Atraktīvā veidā apspēlējot vienmēr aktuālo politikas tēmu, PARUS Studio izveidojusi jaunu KINEKT spēli,

kas spēlētājiem būs pieejama no plkst 19.00 līdz 2:00 pie Digitālo vakariņu multimediju kafejnīcas telts.

Par spēles galvenajiem varoņiem ir kļuvuši vairāki Latvijā pazīstami politiķi un amatpersonas - eksprezidents Valdis Zatlers, Ministru prezidents Valdis Dombrovskis, Saeimas priekšsēdētāja Solvita Āboltiņa, Ventspils pilsētas domes priekšsēdētājs Aivars Lembergs, Rīgas Domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs un daudzi citi.

Šoreiz vadošā politikas elite būs redzama nedaudz savādākā «ampluā», nekā ierasts redzēt viņus ikdienā. KINEKT publiskās spēles dalībnieki varēs sacensties no gaisa krītošo Latvijas politiķu ķeršanā, un veiksmīgākie no viņiem saņems īpašo Digitālo vakariņu desertu - kūku, kuru varēs izmantot, lai atklātu, kas slēpjas augmentētajā jeb papildu realitātē.

KINEKT spēle notiek ar kustību sensoriem, kas ļauj mainīt notiekošo uz ekrāna redzamajā attēlā, šajā gadījumā – Latvijas politiskās elites krītošo karikatūru likteni. KINEKT spēles darbību ir grūti aprakstīt, tā ir jāpiedzīvo, lai saprastu, tāpēc spēles autori aicina Baltās nakts apmeklētājus iesaistīties spēlē un ar humora devu palūkoties uz politikā notiekošo.

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu