Naitlija nobažījusies par «Kareņinas» ekranizāciju (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Britu aktrise Keira Naitlija ir nobažījusies, ka skatītāji «nevarēs ciest» viņas gaidāmo filmu «Anna Kareņina», ziņo laikraksts «The Daily Telegraph».

Aktrise uzskata, ka ne visiem kino skatītājiem patiks 19.gadsimta krievu literatūras klasiķa Ļeva Tolstoja slavenā romāna ekranizācija.

«Tas ir ļoti, ļoti riskanti,» viņa uzskata. «To nevar nofilmēt nekā citādi. Es domāju, ka daži cilvēki pēc noskatīšanās nevarēs to ciest un gribēs ko pavisam citu. Taču citus tā saviļņos, jo pašlaik netiek uzņemtas līdzīgas filmas.»

Aktrise atzina, ka viņai bijis bail tēlot slavenā romāna ekranizācijā. «Man šķita biedējoši tēlot Annu, jo tas jau tik daudz reižu darīts un tēls aizrauj daudzus,» viņa teica.

Naitlija atklāja, ka pirms «Annas Kareņinas» uzņemšanas rūpīgi iedziļinājusies lomā. «Man šķiet, ka es nobaidīju puišus, jo biju pārāk cītīgi gatavojusies. Viņi to ļoti labi redzēja, jo es izmantoju krāsainas līmlapiņas. Tas viņus šausmināja,» joko aktrise.

Britu aktieris Džūda Lovs gaidāmajā filmā atveidos Annas Kareņinas vīru.

«Annas Kareņinas» pirmizrāde norisināsies 7.septembrī Lielbritānijā un Kanādā Toronto filmu festivāla ietvaros.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu