Kronvalda parkā notiks «Digitālās vakariņas»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Sestdien, 8. septembrī, Kronvalda parkā norisināsies ikgadējais Rīgas Domes organizētais kultūras forums «Baltā nakts», kurā ar savu projektu «Digitālās vakariņas» piedalīsies 3Ddienas.LV organizatori – «Vizuālās Kultūras klubs», «Parus studio» un «LG Electronics Latvia». Pasākuma apmeklētāji varēs piedalīties jaunās un aizraujošās interaktīvās vides aktivitātēs.

Šogad foruma «Baltā nakts» galvenā tēma ir «Uz paplātes», kas ir saistīta ar cilvēka vislielāko baudu – maltīti, to «ietērpjot» mākslas un izklaides objektos un pasākumos. Pirmo reizi Baltijā ikviens «Baltās nakts» apmeklētājs, ierodoties uz «Vizuālās Kultūras kluba» un «ParusStudio» multimediju telpu «Digitālās vakariņas», vienuviet varēs iepazīties ar modernajām tehnoloģijām, kas integrētas vairākos izklaides objektos.

«Mūsdienu dažādās mākslas izpausmes un modernās tehnoloģijas nojauc robežas starp kultūrām, laikmetiem un telpu, cilvēks var brīvi ceļot un ļauties fantāzijas lidojumam. To visu pasākuma apmeklētāji varēs izbaudīt, paši ierodoties pie mums uz «Digitālajām vakariņām» Kronvalda parkā. Aicinām ikvienu rīdzinieku un pilsētas viesi pavadīt vakaru multimediju telpā un vidē ar jaunām, interaktīvām aktivitātēm,» stāsta «Parus Studio» direktors un 3Ddienas.LV projekta autors Dmitrijs Ščegoļevs.

Interaktīvā multimediju telpa Digitālās vakariņas

būs iekārtota lielā, futūristiskā Hexagon teltī, kas trīs zonās piedāvās dažādus objektus.

Augmented reality jeb paplašinātās realitātes zonā sadarbībā ar Coffee Inn varēs nobaudīt gan īstas, gan virtuālas kūkas. LG Lounge zonā uz platekrāna Smart TV varēs vērot 3D foto un IZZI 3D kanālu, piedalīties Dual Play spēlēs, kā arī foto stūrītī pozēt 3D fotokamerai. Iegūto 2D attēla versiju varēs augšupielādēt facebook.com, un apmeklētāji visas nakts garumā varēs piedalīties konkursā par FUJI FILM 3D fotoaparāta iegūšanu. Savukārt trešā zona atradīsies telts ārpusē, un tajā ar īpašu programmu muzicēs DJ Monsta, kā arī darbosies PARUS studio interaktīvā KINEKT video instalācija, piedāvājot iesaistīties Public Game «Glāb Latvijas politiku».

Plašāka informācija par projektu «Digitālās vakariņas» ir pieejama «Vizuālās Kultūras kluba» interneta vietnē www.vkklubs.org.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu